SGF 2024: 30 percig pörög az Avowed

  • Írta: osan
  • 2024. június 11.
  • Videó
Link másolása
Az Xbox úgy döntött, hogy egy mélymerüléssel ajándékozza meg a játékosokat és a fókuszba az Avowed-ot állította. 30 percen keresztül nézhetjük a játékmenetet, illetve azt, ahogy azt elemzik a fejlesztők.

Eora világa tele van varázslatos szereplőkkel, és ezt meg is mutatják a legújabb videóban, melyben megnézhetjük hogyan is néznek ki a párbeszédek, hogyan fognak reagálni a különböző karakterek az adott erőinkre és hogyan fog változni maga a környezet, mikor a nap lemegy és kezdődik az éjszaka.

Az Avowed-ról ugyan esett szó az idei Xbox Games Showcase-en is, de nem ennyi és ilyen mélységben. Pár órával a műsor után az Obsidian véletlen elszólhatta magát a megjelenési dátummal, hiszen egy posztban leírták – 2024. november 12. -, amit azóta már töröltek.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
hedzsooo
#1: Eddig Fantasy Action-RPG kat.-ban ezt varom a legjobban iden! :)

A KCD2 is jo lesz, az is Action-RPG, csak ugye az nem fantasy.

Meg meg a Black Myth: Wukong tetszik nagyon az idei cimek kozul de az meg Action/Adventure-game szimplan, 1 remelhetoleg nem rossz kis sztorival koritesnek de az ugye akkor sem RPG. Meg ha lesz is esetleg par aprobb RPG-elem benne itt-ott nyomokban.
2.
2.
hedzsooo
Ez 1 videointerju elsosorban, de porog alatta olykor gameplay footage is mint illusztracio, igen. De nem "30 percig porog az Avowed". Mondjuk szerencse, en kedvelem ha minnel kevesebbet mutatnak meg, de mellette azert informativak mint itt is.
1.
1.
Stagrider
Várom. Biztos jó lesz karakterekben, történetben, játékmenetben, csak számomra nem hozza azt hangulatot, mint a Pillarsok.Ettől függetlenül összességében valószínűleg elégedett leszek vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...