SGF 2024: Kitudódhatott a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater megjelenési dátuma

  • Írta: osan
  • 2024. június 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy napra az Xbox Games Showcase-re már előrendelhető a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater fizikai kiadása, azonban a bejelentő X-posztban egy dátumot is mellékeltek a játék megjelenéséről.

Az amerikai GameStop X-posztban jelentette be a jó hírt, hogy előrendelhető a játék fizikai kiadása, azonban mellékeltek egy dátumot is, amit érdemes kétségekkel kezelni, hiszen a Konami még nem osztott meg ebben a témában hivatalos információt.

A poszt szerint – ami azóta már elérhetetlen, de hála a külföldi kollegáknak a VGC-nél a szövege megmaradt – november 17-én számíthatunk a megjelenésre még idén. Egyébként, ha az előrendelés mellett adjuk le a voksunkat, akkor két lehetőség áll előttünk: a 70 dolláros Standard Edition, illetve a 199.99 dolláros gyűjtői kiadás, ami számos extrát foglal magában.

A gyűjtői kiadás egy miniatűr terráriummal, egy identifikációs jelvénnyel, egy FOX UNIT jelvénnyel és egy retro stílusú fémdobozzal érkezik az előrendelők számára.

Az Xbox Games Showcase során játékmenet-felvételt láthattunk a játékról.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...