Még ebben a hónapban zárt alfázik a FragPunk

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 13.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Xbox Games Showcase-en leleplezett új hero shootert hamarosan kipróbálhatják a szemfülesek, lévén a hónap végén indul a FragPunk zárt alfatesztje a Steamen, amire már jelentkezhetünk. Jött egy bővített trailer is.

A múlt héten leleplezett FragPunk egy 5v5-ös küzdelmekre kihegyezett online lövölde lesz, némi kártyalapú csavarral megspékelve. Ha ilyen "szilánkokat" rakunk a loadoutunkba, akkor a meccs közben módosíthatjuk a játékszabályokat.

A Bad Guitar csapata rendkívül büszke arra, hogy a hero shooterük végtelenszer újrajátszható lesz, főleg a szilánkkártyáknak köszönhetően. Már a közelgő alfatesztben is 70 ilyet találunk, amivel fejjel lefelé fordíthatjuk a pályát, a lövedékeket tüzessé vagy elektromossá varázsolhatjuk, és olyan furcsaságokat is, amivel magas füvet növeszthetünk, vagy hatalmas vízfejet adhatunk az ellenségnek a könnyebb ölések miatt és így tovább.

A június 27. és július 1. között tartó próba a Steamen zajlik majd 10 játszható hőssel, négy pályával és 15 fegyverrel. Az alfatesztre a hivatalos weboldalon vagy Steamen keresztül regisztrálhattok.

A FragPunk teljes változata csak jövőre érkezik Xbox Series X/S-re is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...