Új dimenzióba tör a Shovel Knight

  • Írta: szlav
  • 2024. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
...egész pontosan a harmadikba! A Yach Club Games egy aprócska saját nyári műsorral készült, ahol bejelentettek több új játékot, illetve számos frissítést a már piacon lévő alkotásaikhoz.

Tizedik évfordulóját ünnepli a Shovel Knight, a jeles alkalmat pedig egy külön nyári műsorral, illetve számos bejelentéssel ünnepelte a Yach Club Games csapata. Kezdve azzal, hogy a stúdió logója 3D-s alakot vett fel, ami szintén nyilvánvaló utalás arra, hogy mire gondolnak a fejlesztők, amikor azt mondják: a készülő új Shovel Knight-játék egy teljesen új dimenziót hódít meg. Igen, minden jel arra utal, hogy egy újabb 2D-s retro platformer helyett egy háromdimenziós játékon dolgozik a stúdió.

Emellett a csapat bejelentett egy másik régi-új címet is, a Shovel Knight: Shovel of Hope DX képében. Gyakorlatilag az eredeti Shovel Knight minden jóval teletömött, alaposan kibővített új definitív kiadásáról van szó, melybe olyan újdonságok kerülnek, mint az online multiplayer, a sztereoszkópikus 3D, a visszatekerés és más csalások, illetve a számos új játszható karakter. Pontos dátumot sajnos egyelőre nem kapott ez a bővített csomag.

A fentiek mellett egyébként szó esett a Shovel Knight Digről, a Shovel Knight Pocket Dungeonről és a Mina the Hollowerről is. Az előbbi két cím friss, ingyenes DLC-tartalmakkal bővül majd a nyár során, míg a szintén fejlesztés alatt álló Mina the Hollower új látnivalókat kapott. Mindezeket megtaláljátok a fenti videóban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...