Shovel Knight: Specter of Torment

Jön a Shovel Knight előzményeit feldolgozó játék.
Típus:

Borultak a Shovel Knight megjelenési tervei

A Yacht Club Games csapata egy friss blogbejegyzésben erősítette meg, hogy a Shovel Knighttal kapcsolatos megjelenési terveik sajnos megcsúsznak, így az utolsó két kiegészítő és a játék új bolti kiadásai is később jönnek.

Mérföldkövet ünnepel a Shovel Knight

A Yacht Club Games büszkén jelentette be, hogy a 2014 júniusában megjelent Shovel Knight: Treasure Trove újabb mérföldkőhöz érkezett, a premier óta ugyanis kétmillióan szavaztak bizalmat a játéknak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem akármilyen hétnek nézünk elébe, pénteken platformot avatunk, előtte pedig két olyan játék is érkezik, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk a heti játékmegjelenési listát!

Átalakul a Shovel Knight árképzése, jön Switchre is

Amellett, hogy bejelentették a Nintendo Switch-verziót, a fejlesztők megerősítették, hogy az alapjátékot és DLC-kampányokat ezentúl standalone címekként forgalmazzák majd. Ezenkívül jön a kétfős kooperatív mód is.

TGA 2016: Készül a Shovel Knight előzményjátéka

Új felvonással jelentkezik a 2014-es év egyik, hanem a legjobb független fejlesztése, a Shovel Knight: Specter of Torment a Shovel Knight előzményeit fogja elmesélni. Mutatjuk az első előzetest!