Elindult a Valorant konzolos bétája, de még nem késő jelentkezni

  • Írta: szlav
  • 2024. június 15.
  • Korai verzió
Link másolása
A Riot Games hardcore lövöldéje konzolokra is ellátogat, a hivatalos megjelenés előtt azonban a fejlesztők egy zárt béta keretei közt tesztelik a portot. Még nem késő csatlakozni a korai próbakörhöz!

"It's time to clutch from the couch." - szólítja a Riot Games a Valorant leendő játékosait Xbox- és PlayStation-konzolokon. A stúdió a Summer Game Fest színpadán jelentette be, hogy hosszas várakozást követően a konzolos felhasználókhoz is elhozzák az addig PC-exkluzív kompetitív online lövöldét, amely önmagában ötvözi a hero shooterek karakter- és képességcentrikus felállását a Counter-Strike keményvonalas mechanikáival. Az immáron 4 éves játék töretlen népszerűségnek örvend - reméljük, hogy az új platformokon is sikert arat majd!

Habár a hivatalos megjelenéskor a Valorant konzolokon is free-to-play cím lesz, ezzel mindenki előtt szabadon hagyva a csatlakozás lehetőségét, a béta nem teljesen nyitott formában indult el - történetesen szükségünk van egy regisztrációra, majd várnunk kell arra, hogy hozzáférést kapjunk. Ha azonban ezzel szerencsések vagyunk, akkor akár 5 további barátunkkal is megoszthatjuk a hozzáférést, vagyis kapásból teljes csapatban vághatunk neki a játéknak.

A zárt bétára itt tudtok jelentkezni, csupán egy Riot-fiókra lesz szükségetek a csatlakozáshoz. A konzolos verzióról továbbá tudni érdemes, hogy cross-play funkciók lesznek Xbox és PlayStation között, a PC-sekkel azonban nem lehetséges a közös játék. Ellenben cross-inventory és cross-progression funkciók lesznek, vagyis a megszerzett hősöket, kozmetikai elemeket és a profilunkat átvihetjük a platformok közt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...