GC 2007: Tölthető a World in Conflict demója

  • Írta: Mast3rmind
  • 2007. augusztus 24.
  • Letöltés
Letölthető a World in Conflict kipróbálható változata, melyben a játékosok az egyjátékos és többjátékos módot vehetik támadás alá csapataikkal.
Letölthető a World in Conflict kipróbálható változata, melyben a játékosok az egyjátékos és többjátékos módot vehetik támadás alá csapataikkal.

Ugrás a galériához

A demóban az oktatóküldetés mellett a seaside nevű pályán játszhattok a gép ellen, vagy az interneten keresztül más játékosok ellen. Emellett a demóba pakoltak a fejlesztők egy kicsit a hadjárat részéből is a játéknak. A sok finomságot le is tölthetitek valamelyik tükörszerverről, de figyelem a bő tartalomnak ára van, így a demó bő egy gigás lett. A játék remekül sikerült, mindenképpen érdemes letölteni a kipróbálható változatot, ha pedig kételkednétek olvassátok el cikkünket a a játék béta változatának teszteléséről.

World in Conflict Multiplayer Béta Teszt

Minimális rendszerigények:

  • Windows XP vagy Vista
  • DirectX 9.0c
  • 2Ghz-es processzor
  • 512Mb RAM
  • GeForce4 Ti 4200 vagy Radeon 9500
  • DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya
  • 1.2Gb szabad hely merevlemezen


13.
LaliK
nektek tetszik ez a játék? én egy kicsit másra vártam
12.
rafik
kenny22: azért játszanám xboxxal, mert az én gépem alkalmatlan ilyen játékokra. A C&C TW-t is azon játszom és tök jó. Csak megszokás és a lehetőség kérdése... :)
11.
Dentis 360
No megnéztem...Nem rossz...Sajna a grafot csak közepesen tudtam tolni,de a hangulat nagyon odaperec.
10.
fojesz
Gyorsabb semmiképp sem lesz. A hotkey funkciókat - mind - egyszerűen nem tudja pótolni a joypad, mert nincs annyi gombja. Persze ettől függetlenül még irányítható a konzolos változat is.
9.
t.roli
Nem nagy cucc. Mindent úgy állítanak be h kézreáálljon, és nekelljen annyit kattintgatni, még tán gyorsabb is. (Nem egy koreai Starcraftosról beszélek, akinek a keze se látszik olyan gyorsan püföli a billentyűzetet v az egeret, hanem normál gamerokról)
8.
FNorberto
Télleg azt mondják hogy jól lehet RTS-ezni joy-al.Majd kipróbálom,a PC-st,meg a 360-ast,is.
7.
t.roli
Én redalert 2 őztem ps2 őn. Nem sokkal nehezebb mint Pc-n. Bár én amikor nyaralni voltam a Laptop Touch Padjával toltam végig. Na azzal volt nehéz, nem a Gamepaddal
6.
Domasi
kár hogy a tereprombolás csak DX10-ben van
5.
Rave24
A stratégia konzolon gamepaddal szar irányitani, inkább jáccok velük PC-n. Nekem némelyik stratégia bejön, de azért nem mindegyik.
4.
kenny22
rafik: ne mond, h egy stratégiai játékot konzolon akarsz játszani????
3.
rafik
Nagyon kiváncsi leszek erre a játékra. 360-ra mikor jelenik meg? Szeptemberben?
2.
-Gabex-
1: hát a gépigénye tényleg kicsi.Én em vagyok oda a stratégiai game-kért, de a haverom örülne neki, megszállott stratéga :)
1.
kenny22
nem igazán vagyok oda a stratégiákért... de ahoz képest, h most fog megjelenni egész kicsi a gépigénye
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...