Problémák letudva, úton van a Manhunt 2

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rockstar bejelentette, hogy Amerikában végül megjelenhet a Manhunt második része, miután egy fokkal mérsékeltebb korosztály-besorolást kapott a játék.
A Rockstar bejelentette, hogy Amerikában végül megjelenhet a Manhunt második része, miután egy fokkal mérsékeltebb korosztály-besorolást kapott a játék.

Alig van játékos, aki ne hallott volna a Manhunt 2 körül kialakult hatalmas botrányról: míg Nagy-Brittaniában betiltották a játékot, addig Amerikában kizárólag felnőtteknek szóló címmé nyilvánították. Utóbbival alapesetben nem lett volna baj, ám a Nintendónak és a Sony-nak nem igazán imponált a besorolás: kijelentették, hogy sem PS2-re, sem Wii-re, sem pedig PSP-re nem jelenhet meg a Manhunt folytatása, amennyiben nem sikerül mérsékelni az osztályzaton.

Az ESRB végül különféle módosítások után a játékra az "M" (Mature) címkét ragasztotta, azaz a Manhunt 2-t október 31-től minden tizenhét éven felüli vásárló elérheti majd. Arra nem derült fény, hogy mit kellett megváltoztatni a játékban, melyre még így is rávarrtak minden létező jelzőt: folyamatos erőszak, vér, csúnya beszéd, drogok, erős szexjelenetek - van itt minden földi jó. Érdekesség, hogy Patricia Vance, az ESRB elnöke ezúttal külön felhívta a szülők figyelmét, hogy figyeljenek oda arra, milyen játékot vásárolnak csemetéiknek.
28.
28.
LaliK
ugylátszik hogy ezeket a kész tényeket már csak külföldön kéne megérteni mindenkinek /akinek szándékában állt betiltatni/. Mert itt már mindenki tisztába van vele!!

/a "C" az LoL!!! :P/
27.
27.
t.roli
LaliK. A GTA ban az emberek sem léteznek, mégis 18 ast sóztak rá...:P

Amúgy a GTa nem is olyan dúrva. A: Nem kell ártatlanokat ölni, csak lehetséges (régen a háborúba sem akkormentél ha elérted a 18 éves kort, és mégis lehet meghaltak ártatlanok...)

B: Nincsenek benne gyerekek. Eddig egy babát láttam a Vice City Storiesban, az is csak egy videó erejéig, és az is egy baba volt, amint épp az anyjából táplálkozott (finoman fogalmaztam, bár nem tom indokolt e egy kisbabánál)

C: Akit megölsz embert, jönnek a mentők és azonnal újraélesztik. Mégha lelövöd a fejét is, akkor sem hal meg. Ergo nem vagy gyilkos, csak lebénitottad :P

D: Ien van a világban és főleg az USA ban. Ez miért fáj az embereknek h ien létezik? Fogadják el vagy egyenek ellene, de ne a játékot hibáztassák, mert GTA elött, után közben mindig is volt ien. Erről nem a játékok tehetnek hanem az analfabéta USA. Mondjuk a briteknél ennél is rosszabb a helyzet. ha nem helyi vagy ott, belédkötnek és megvernek. nem rég egy focizó kisfiút öltek meg. oda se mennék. london. meghalni vagy megveretni magam....

360 ra azért nem jön, mert a san andreas motorját használja (igazából nem, hanem még mindig a gta 3 ét, csak felturbózva) és az ps2 őn jól musicált. ergo wiire és psp re is jó lesz
26.
26.
huszti
deblen13: eddig 3 kommented láttam, ebből levonva egy szar alak vagy: szar a Bioshock, szar a TH és szar a Manhunt. Mi a jó, Sims?! Ha nem érdekel, ne írj hozzá te kis pöcs
25.
25.
LaliK
igen igen... ez igaz

viszont: Zombik nem léteznek, ezért lehet őket, gyilkolni mint a gééép!!!!! :P

A hitman-t pedig azért engedélyezik mert nem olyan véres. Az inkább brutális!!
24.
24.
huszti
oszt a hitman? Abban is lemészárolhatsz mindenkit, az újban pedig még gázt is engedhetsz rájuk, meg stb!



és az szerintem brutálisabb, mikor bedaráljuk a zombik fejét fűnyíróval.
23.
23.
LaliK
háát nem is tudom!! szerintem tudjátok hogy a gta-kat is be akarták tiltani! és miért? mert ártetlan embereket lehet benne gyilkolni! Ez pedig még durvább, mert ebbe nem csupán gyilkolni lehet /kell/ hanem kínozni, megfojtani szétverni... stb.

Szóval ezért akarták betiltani...
22.
22.
X-es Csoka
Aztaa nem tom mi a betiltani valo 1 játékon???

Pl. a Gears of War ban mikor szétloccsan az ellenfél agya a headshottol vagy fürésszel szelünk ketté valakit az nem agyrém???

A kannibál holokaust-ot kiadták dvd-re???És a Deadrising ???Aki játszott vele az tudja miröl beszélek!!! De lehet hogy csak a cimmel van baj emberre nem vadászunk:P csak a zombikat meg az ufkat trancsirozhatjuk fel az marha etikus:P



21.
21.
Rod
22: Óvatosan "szar"-ozzunk játékokat, mert a világon a gamer társadalom elég nagy része nehezményezte, hogy be akarták tiltani... Ez a tipikus "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" effektus. Nem bántólag írom, csak szerintem minden játéknak és játékosnak meg kell adni a tiszteletet.
20.
20.
ldavid
#18: nem abból merítenek csak néhány játék ellenes ember magyarázza bele a dolgot

19.
19.
huszti
mert ez only current-gen
18.
18.
rafik
A sok elbutult országban, mint az USA, olyan hülyék az emberek és sajna a gyerekek is, hogy a játékokból merítenek ötletet. Ez sajna így van, ezért tiltanak be játékokat. Szerintem a jólét miatt vannak így beszűkűlve ott. nekem eszembe Nem jutna lopakodni és tesco szatyrot húzni más ember fejére. Azt tudja valaki, hogy 360-ra miért nem jelenik meg??
17.
17.
huszti
csak amerikában? a faszom, akkor muszáj leszek letölteni:S
16.
16.
t.roli
Amúgy az a legrosszabb, h nem az a legdurvább ha kegyetlen és erőszakos módon gyilkolsz, mert az belefér bőven egy amerikai anyuka nézeteibe, de az h más is megtörténjen a képernyőn az már a kisfiú személyiségének eltorzulását jelenti. Kérdem én. Most amerikában tényleg olyan hülyék lennének a gyerekek, h a GTA hot caffe modjával nem tudnak mit kezdeni? mert sztem itt nálunk nincs olyan 12-14 éves gyerek v nem sok van aki ne tudná mi történik ot...
15.
15.
General Thomas
Töröltem gamelord "kommentjeit"....mind a harmincat
14.
14.
Obi1
Gamelord: Álljál már le hülyegyerek, senki se kíváncsi az oldaladra.
13.
13.
Dyer
Rühellem ezt az egész játék-mizériát, mármint azt, hogy a kiadókat meg a fejlesztőket hurcolják meg. Hát bazz van annak a gyereknek szülője, rosszabb esetben egy, de akkor is van. Az ő dolga odafigyelni vaze! De komolyan, ha kijön egyjáték, ami túl durva a fiamnak, akkor nem engedem játszani vele. Én meg hadd játsszak azzal, amivel akarok. És Rod-nak totál igaza van, ha csak bekapcsolod a tévét, mit látsz? Kung-fu ez, Gyilkos az, baromság. És délután is csak a baromság, az igénytelenség, a durvaság megy. Nem is beszélve a híradóról, ami a legrosszabb mind közül, sajnos :(
12.
12.
Rod
Egy átlagos esti híradó tartalma:

-folyamatos erőszak,

-vér,

-csúnya beszéd,

-drogok,

-erős szexjelenetek.

BETILTANI A HÍRADÓT! :D

Ja, lehetne Wii nyereményjáték :)
11.
11.
I
A Wiimote-tal vkit fejbesuhintani. :DDD
10.
10.
zentym
inkább wii nyeremnyjáték! Azon lesz a legtutibb :D
9.
9.
watto
Nagyon remélem.. Bár az elsőben alakadtam a börtönben. :P
8.
8.
Circa001
7.
7.
t.roli
Én mrá mondtam h banolja valaki... Nem igaz
6.
6.
watto
Gamelord te tetves faxláma húzzá innen az oldaladdal együtt.
5.
5.
ldavid
az ilyenért minimum bann jár, szánalom..
4.
4.
Ne itt reklámozz légyszives!! Főleg ennyiszer!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...