GC 2007: Painkiller: Overdose videó érkezett

Már korábban is tudtuk, hogy a Serious Sam klónnak, a Painkiller-nek készül a folytatása, ami az Overdose címet viseli. Hogy ez milyen lesz?
Már korábban is tudtuk, hogy a Serious Sam klónnak, a Painkiller-nek készül a folytatása, ami az Overdose címet viseli. Hogy ez milyen lesz?


Nézzük meg a videót és meglátjuk, hogy nem nagyon változott a játékmenet. Ámen! Még jó hogy nem változtattak a játékmeneten, ugyanis a Painkiller-t pont az eszementsége miatt kedveltük. Minden itt lesz, amit szerettünk az előző részekből. Szörnyek, hangulat, lelkek, elképesztő fegyverek és hatalmas bossok. Mi kell még?! Egy megjelenési dátum!
14.
LaliK
najó... ezt lehet de az alap painkillert semiképpen nem!
13.
Csacso
akkor is az SS-1 ezt simán felül mulja!
12.
LaliK
megnéztem mégegyszer! szerintem ez már NAGGGYON serious sam-es lesz! az effektek, az ellenségek, szinte minden!
11.
LaliK
szerintem az első jobb mint a ss...

ez nem tudom milyen lehet, de egy biztos hogy nincs pcf logó az elején és az már egy rossz jel... de ki tudja?10.
Csacso
hát szerintema a serious sam jobb!!!
9.
KD
az első rész überkirály és ez is naon kircsi lesz sztem(azér van még mit javítani rajta)
8.
martinho95
az első rész megvan eredetibe,végig is toltam,de nem tom mért ,de ez a videó nem hangulatos,idétlen fegyverek vannak benne ,meg semmi érdekesség.

egyébként az első nagyon bejött
7.
General Thomas
Mondjuk tényleg baj ,hogy nem a Peaople can fly fejleszti..

2. rész ez mert a shotit is átdolgozták, amit nem szoktot egy kieg.

Ugyan szarul néz ki, de akkor is más :D
6.
Glek
Jah és szánalmas ez az ugri-bugri Tapsi hapsi fíling.... gagyik vagytok gyerekek... Inkánb kérünk egy zsír új 3D-s Pokoli szomszédokat :D :D

5.
Glek
Hát én ettől nem várok túl sokat... nem is a People Can Fly fejleszti... :/ Szal szentem egy klónt kapunk új fegyverekkel, pályákkal meg szörnyekkel.
4.
Glek
Nah ezt én nem is tudtam hogy Serious Sam klón... szvsz nem :P Van hasonlóság a kettő között, de csak annyi hogy hentelős gammák :)GReddy, ez így egy kicsit hibádzik... A kieghez nem kell mindíg megvenni az alap progit. A játékok kb 65%-nál nincs engine csere, csak tuningolt engine. De még így is nagy a változás. Az meg hogy kieg-e az attól függ mennyi az új cucc benne, mennyit merítettek az alap gammából. De ha jól láttam iylen köztes állapot ez, mert nem Painkiller egy bazinagy 2-essel XD csak simán Overdose... szal szentem dúrva kieg. :)
3.
Jery
Ez egy vad hentelos game! Istene de nem birom az ilyeneket.
1.
felegyi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...