GC 2007: Unreal Tournament 3 trailer

  • Írta: tjames
  • 2007. augusztus 27.
  • Hír
Link másolása
Ismét nagyot alkotott a Midway! A Bungie felkötheti a gatyáját, ha az UT3 játékélménye ugyanis csak feleannyira is jó, mint a látványvilága... akkor biztos befutó!
Ismét nagyot alkotott a Midway! A Bungie felkötheti a gatyáját, ha az UT3 játékélménye ugyanis csak feleannyira is jó, mint a látványvilága... akkor biztos befutó!

Kíváncsian várjuk mindkét játék megjelenését, hogy face to face, bone to bone tudjuk őket összehasonlítani. Persze a Halo tábor nagyon erős...de el kell ismerniük, nem mehetnek el szó nélkül e játék mellett sem. És hogy mire is gondolunk most pontosan? Töltsétek le a legújabb Unreal Tournament 3 videót, és ámuljatok!

UT3 GC 2007 trailer:
Gamersyde letöltés
20.
20.
hopcsiri
Egy jó single, az Unreal univerzumban, az volna az igazi.

Az Unreal 1 annak idején maga volt a csoda, vagy 5-ször végig nyomtam.

19.
19.
user1
deblen13 :

Légyszíves nyomd meg a billentyűzeted bal szélén a Caps Lock billentyűt, és figyeld hogy a kis Caps Lock feliratú led kialszik. Majd meglátod milyen hasznos lesz.....:)
18.
18.
user1
18 deblen13 :

Pedig az bizony a harmadik változatra íródott. Olvass pontosabban azon az angol oldalon, és tanuld meg hogy a neten az olvasást a dátumokkal kezdjük.... Anno ugyanis az ut engine 2 -re kezdték fejleszteni a bioshock -ot, később azomban megfelelő állapotban volt a harmadik hogy azzal foglalkozzanak inkább.
17.
17.
Pukhi-zik
7 : az unreal név nem az UT-el kezdödött sza. ha lefaszozol valakit akkor legalább irj pontos infot.
16.
16.
Trishtan
16:A Bioshock az első pc-s játék, amely a 3-as Unreal engine-t használja. (meg volt vmi free izé is, de az nem számít :-) )
15.
15.
KD
14: én nem is erre gondoltam... a két játékot össze se lehet hasonlítani. amugy az ut tényleg kiüti multiban a halo- t
13.
13.
Imaboci
Kicsit elüt a témától, de meg tudná nekem vki mondani, h a Bioshock melyik Unreal engine-t használja?
12.
12.
tjames
de láttunk! és nem üti meg ezt a szintet. multiban biztosan nem....
11.
11.
KD
cryan: sztem te nem láttál elég halo3- mas vidit... www.gametrailers.com
10.
10.
ps3
Az UT az örök "harcos"!!!!Ez tény!

Amúgy meg Killzone 2 !!!
9.
9.
Rave24
6 és 7: Boccs, ha megsértettelek benneteke akkor sajnálom, nekem valahogy nem jön be az Unreal tournament. Azt viszont nem tagadom hogy a multi része az télleg fasza.
8.
8.
tjames
énis!!! azért irtam a hírt! Fogok HALO3-azni Dave kedvéért, de nagyon remélem hogy fugunk UT-zni az én kedvemért

7.
7.
demon68
el nem tudom képzelni hogy fogok ezzel x360-on játszani billentyűzet és egér nélkül... talán addigra lesz vmi megoldás
6.
6.
cryan
Még hogy a Halót előbb ismertük meg?! Még ekkora faszt! Az UT 1 már '99ben kijött a Halo meg csak 2002ben. És a Halo 3ban tényleg semmi extra nincs nekem az eddigiek alapján úgy tűnik h ez az első rész grafikailag felújított váétozata, viszont az unreal igazi erőssége a multi ami hihetetlenül jó, úgyhogy Rave24 máskó előbb gondolkozzá aztán írj!!!
5.
5.
watto
Az a légideszka nagyon tetszik. :) Nagyon kíváncsi vagyok rá.
4.
4.
Rave24
Meg az a másik hogy a Halo-t előbb ismertük meg mint az Unreal-t. A Halo-nak legalább van igazi storyja, az Unreal pedig csak az hogy lődd a másik fejét ameddig paradicsomlé nem lessz belőle. Nekem ez a véleményem erről, ha valakinek nem tetszik amit irtam azt megkérem h ne kommentáljon nekem. Előre is köszi a nem piszkáló embereknek.
3.
3.
#1: Valaki kényszerít rá, h szeresd?
2.
2.
fojesz
Őszintén szólva az eddigi infók alapján szerintem a Halo 3-mat márcsak a neve fogja elvinni a hátán. Semmi olyan egetrengető dolog nincs benne, amiért egy - a sorozatot nem ismerő - ember felkapná rá a fejét. Se nem látványos, se nem izgi - már amennyi ingém dolgot eddig láttunk belőle.
1.
1.
Ne4ndR
sosem szerettem az ilyen unreális játékokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...