Fallout: London – közeledhet a megjelenés

  • Írta: osan
  • 2024. július 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A Fallout 4-re épülő mod már jó pár éve fejlesztés alatt áll és eddig csúszások sorozatáról lehetett hallani, ha a megjelenés felől érdeklődtünk, most viszont nagyon úgy tűnik, hogy közelebb állhat a projekt a végleges változathoz, mint azt gondolnánk.

A Fallout: London egy, a Fallout 4-re épülő mod és egyáltalán nem hétköznapi, hiszen lényegében egy teljesen új játékot kapunk a képében, ami Londonba kalauzol majd el minket. Már több éve fejlesztik és eddig számos halasztásnak esett áldozatul, legutóbb például a Fallout 4 next-gen frissítése kavart be, tekintve, hogy az abban eszközölt változtatásokat is implementálniuk kellett a mod fejlesztőinek.

Áprilisban landolt a Fallout 4 frissítése, azóta viszont a modcsapat megállás nélkül dolgozik, hogy minél hamarabb élvezhessék a játékosok a londoni apokalipszist. A PC-játékosok tudják, hogyha modokról van szó, akkor a Nexus oldalát kell keressék, a Fallout: London esetében viszont nem így lesz, a játék egyszerűen túl nagy a Nexushoz, így a GOG-ra fog felkerülni.

Jelenleg a projekt ott áll, hogy a GOG csapatától várják a szabadutat, és valószínűleg meg is kapják azt, amint befejeződik a minőség ellenőrzés. A mod előreláthatólag 35 GB körül lesz és több órányi tartalommal kecsegtet minket.

1.
1.
hedzsooo
Szeretjuk ezt a modderes kezdemenyezest, johet! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...