Tekken 8 – Nike kollaboráció érkezik

  • Írta: osan
  • 2024. július 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Összeáll a Nike és a Bandai Namco, hogy egy Tekken 8 inspirálta cipőt dobjanak a piacra, a Tekken 8 x Nike Air Foamposite One Fist-öt. Egyelőre nem tudni, hogy kishazánkban is lesz-e lehetőségünk megvásárolni a darabot, de minden bizonnyal nemsokára közlik a régiókat is.

A Sole Retriever értesülései szerint az új Foamposite cipő Kazuya Mishimát veszi alapul, az ő ruházatát szinte egy az egyben másolja a cipő kinézete, hiszen szivárványszínekben játszó Foamposite-anyagból készült végig kékes beütéssel, talpán a Fist szócska díszeleg, nyelvén pedig a Tekken 8 logó ékeskedik.

Emellett még készül egy színösszeállítás Jin Kazama képére, és így a teljes kollaboráció a Tekken 8 történetét fogja követni: Fist Meets Fate, vagyis Az ököl és a sors találkozása.


A Tekken 8 x Nike Air Foamposite One Fist szeptemberben jelenik meg a Nike-applikációra, a SNKRS-re, illetve választott viszonteladóknál – nem tudni, hogy kishazánkban lesz-e ilyen -, és 250 dollárba fog fájni, ha mi is Kazuyát szeretnénk a lábunkon hordani.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...