GC 2007: Call of Duty 4 gameplay és interjú

Link másolása
A Call of Duty 4-ből kaptunk egy új videót, melynek megtekintése igen is kötelező azoknak, akik várják a játékot és/vagy szeretik az FPS-eket.
A Call of Duty 4-ből kaptunk egy új videót, melynek megtekintése igen is kötelező azoknak, akik várják a játékot és/vagy szeretik az FPS-eket.


A majdnem három perces videóban az egyik fejlesztő mondja el nekünk, hogy honnan vették a militarista elemeket a játékukba. Persze emellé kapunk egy halom gameplay jelenetet is, sőt a Games Convention-ről is készítettek snitteket. A friss trailer reméljük mindenkinek elég lesz, hogy egy kicsit lenyugtassa az "étvágyát".
18.
18.
Ne4ndR
"A Next-Gen-nek adott telefonos interjúban Sam Glassenberg, a DirectX lead program menedzsere eloszlatta az esőfelhőket. A DX10.1 teljes mértékben támogatja a "régi" DX10-es hardvert, minden játék futni fog, minden régi utasítás jelen lesz, csupán a hardveres funkcionalitás enyhe bővítéséről van szó."
17.
17.
meridarider
ja meg az a dx 10.1 es dolog sztem marhaság mert szerintem a gamerek nagy részének még 10es karija sincs sőt még olyan game sincs ami használna csak majd a közeljövőben akkor meg mit féltek attól h lecserélik a 10et?(szerintem)
16.
16.
meridarider
Szerintem ez az a rész ami megveri a CS-t mert itt már minden megvan ami abban volt és még több is. meg a grafja se gyenge:)
15.
15.
Ne4ndR
ha új gépet akartok venni akkor lessetek be a http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=37421-ra (érdemes)

(nem akarom hirdetni, de olcsóbb mint a boltokban és tényleg megéri)
14.
14.
rafik
Szerintem ez a hátulról lekésellek cucc nagyon gagyira sikerült. Nem nagyon gáz, csak olyan...furi...én biztos nem fogom a kést használni..
13.
13.
_=XYZ=_
Jó game lesz ez nagyon, csak szerintem nem fog elindulni az én gépemen!:(
12.
12.
-Gabex-
Faxa...



2 GB Ram kell hozzá???
11.
11.
gringos
Jah, de telen kijon a dx 10.1, ami nemtom mi de aggodok, remelem nem kell uj kartyat venni, mert olyan pletykat hallottam, hogy ha ezeket piacra dobjak akkor a jatekfejlesztok erre gyartanak majd es nem kompatibilis a dx10zzel. Tud valaki boven errol a dologrol?

10.
10.
wargapityu
a többijhez is az kellett hogy élveezhessük persze cod 2 directx8 al ment rendesen csak milyen?! bizts hogy erőmű kell hozzá szerencsére én nem ezen aggódok milyen kártyát vegyek hanem hogy jöjjön már valami okosság ps3-ra :) mert drága a játék
9.
9.
gringos
gyurka leendo gepe inkabb hajli ka felsokategoria fele mint a kozepkategoria fele. Nos nekem egyenlore van egy 8800gts 320asom 1GB ramom es egy intel single core 3,2+om. Majd ha kijon a 4 magos proci akkor egy kis nyari munka utan beruhazok egybe. 1 GB ramot meg meg osszel venni fogom. Egyebkent uberfasza game lesz, nagyon varom.
8.
8.
Dentis 360
Hát azért két giga ram AMD X2-es proci és egy Dx10-es grafkártya (ami gondolom csak nem 8600)azért az elég jó atomerőmű nem de?De a CoD 4-nek szerintem nem lesz nagy a gépigénye...Vagyis mihez képest..:)
6.
6.
Unrad
A cod4-hez nemhiszem hogy erőmű kellene, a graffról legalábbis nem az rí le.
6.
6.
Unrad
A pályák olyan Stalkeresek, nem ?
5.
5.
aSYx
hát nem tudom, ez minden csak nem erőmű^^ nem mondom, hogy nekem jobb van, mert nincs, de ez nem hajlik a high-end kategória felé sztem..
4.
4.
Sogi
atomeromu... pff. na mond az az atomeromuvet, mi van benne.
3.
3.
felegyi
Hát de GYURIII!Te nem xboxos vagy??????
2.
2.
I
gyurka nekem is meglesz majd Karácsonykor. :P
1.
1.
Ne4ndR
valaki nem tudja, hogy mi a gépigénye?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...