HWSW: Késik a Win Server 2008 és a Vista SP1

  • Írta: Daks
  • 2007. augusztus 30.
  • Hardver
Link másolása
A Microsoft elhalasztotta a Windows Server 2008-nak, valamint a Windows Vista SP1-nek a megjelenését - számolt be róla nagytestvérünk, a HWSW.
A Microsoft elhalasztotta a Windows Server 2008-nak, valamint a Windows Vista SP1-nek a megjelenését - számolt be róla nagytestvérünk, a HWSW.

Eredetileg mindkét terméket 2007-ben szerette volna kiadni a cég, azonban a legfrissebb hivatalos tájékoztatás szerint mindkettő csak 2008 első negyedévében jelenik meg. A Vista SP1 zárt bétatesztje hamarosan megkezdődik, ennek keretében néhány ezer kiválasztott próbálhatja majd ki a szervizcsomagot, bár az eddig megjelent előzetes változatokhoz hasonlóan valószínűleg a zárt béta is fellelhető lesz majd a fájlcserelőkön.

Érdekelnek a részletek? Irány a nagytestvér!
Késik a Windows Server 2008 és a Vista SP1 is - HWSW
9.
9.
_Happy_User
Nem tudom mit paráztok annyit a Vistával kapcsolatban.

Nekem minnd a kettő fenn van (XP-VISTA) és azt indítom el amelyiket akarom.Egyébként a vistával semmi gondom,működik,letölti a frissítéseket,szeretem.

Abit IS7/2X512MB DUAL/3GH HT/READBOST 2GB-PENDRIVE
8.
8.
sc132
sry,nem dirvert akartam irni,hanem operacios rendszert xd
7.
7.
sc132
hat ez elgge jo driver lehet,ha ennyi problem van vele.nekem mar jo ideje csak windows xp van,es nem akarok valtoztatni ezen,kiv .akkor,maikor mara gamek vistat kernek(lasd:halo2).ez is.tök szemeccseg,h meg kell venned a mosadek vistat,h menjenek rajta az uj gammmak,mert a jövöbe mar csak erre adnak ki gamet joforman!
6.
6.
Madd Dogg
itt volt hír, ezen az oldalon. mikor bejelentették az sp1-et! jajj... nem figyeltek csak a játékokra... de ha nincs amin fusson!!! nekem állandóan ez van: COm Surrogate hibát észlel, ezért leáll. mikor megekersem az angol nyelvű segítséget, installáltatni akar velem valami drivert. léetöltöm, és installnál kiírja, hogy nem ultimate-hez való, ahhoz nincs. na ennyit a vistáról.... amúgy én meg vagyok elégedve :)
4.
4.
Utys
kenny22: csak a vállalati változat lesz 1 GB és telepítve 7 mivel az összes nyelvi csomagot tartalmazza. Normáls Vista SP1 meg miért ne lehetne 50 megás? Csak javításokat tartalmaz, semmi extra fícsör nem fog belekerülni az OS-be.
4.
4.
tjames
Olvastam valahol itt a neten. Forrást nem tudok megadni, keressetek rá. Korábban ez a hír terjedt. Nem tényként közöltem, de nemrég ezt olvastam Amágy szarok rá ha 400 MB lesz is.l Az is túró! Itthon még nincs elég támogatottsága a Vistának.

...akkor is a 40 MB rémlik valahonnan...de honnan...
3.
3.
Glek
Tjames, honnan vetted hogy 40 mb? Egyébként az MS-nél nem lenne meglepő XD :D
2.
2.
kenny22
elv 7 giga lesz míg települ és 1-et foglal amikor fenn lesz.... már szinte külön vinyó kell csak az op-rendszernek...
1.
1.
tjames
hát furállanám ha egy többgigányi oprendszerhez egy 40 MB-os szervizcsomagot adnának ki. Az nagyon karcsú... mit tettek rá? két hátteret, meg egy logot?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...