TGS 2007: Time Crisis pisztoly készül PS3-hoz

  • Írta: Daks
  • 2007. szeptember 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Műanyag, SIXAXIS kontrollerre erősíthető pisztoly készül Playstation 3-hoz. A cucc a Time Crisis 4 mellé lesz csomagolva - erről és a játékról is egy rakat kép érkezett.
Műanyag, SIXAXIS kontrollerre erősíthető pisztoly készül Playstation 3-hoz. A cucc a Time Crisis 4 mellé lesz csomagolva - erről és a játékról is egy rakat kép érkezett.

Első körben lessük meg magát a pisztolyt. A cucc egyelőre csak a tervezőasztalon él, a végleges kiadás várhatóan sokkal komolyabb külsőt, és persze remek játékélményt fog biztosítani. Érdemes lesz tehát eredetiben megszerezni a játékot!

Most jöjjön néhány friss grafika, melyet a bejelentéssel egy időben tettek közzé a Namco Bandai munkatársai. A sort nem is zárhatnánk mással, mint egy hatalmas adag screenshottal - ezeket alant láthatjátok. Jó nézelődést!

6.
6.
Hororo
sztem ez a game elég bullshit
5.
5.
Sogi
hmm nem ertem... nem mind1 h a kontrollert fogod vagy a kontroller kinezetu pisztojt???!!! akk inkabb a kontroller... mer ahogy latom ott ficeg ezen is az analog kar. meg nem vagom h h akarjak ezt elkepzelni
4.
4.
DerMedve
5: Igazad lehet... a sixaxis "csak" 2x8 irányt tud érzékelni érzékelő csík nélkül. ez tényleg semmi.... Szerintem a PS3 bőven túl fogja szárnyalni az összes konzolt.
2.
2.
Dentis 360
Ennek a game-nek az elöző része pöppec volt!Sokat toltuk haverral...Most jön ez...Heh...Hogy fogok én tanulni azt nem tom.:)
2.
2.
Rod
Gyerünk, gyerünk, próbáljatok behozni Nintendo-t, hálistennek a SIXAXIS sehogy sem fogja azt nyújtani, mint a Wiimote meg a Nunchuck :)
1.
1.
lac15
nem ez lesz a szine

mint ahogy olvashatad mégcsak tervezőasztalon van

még smemit sem lehet róla tudni

az ötlet pedig sztem jó
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...