Újabb MMORPG készül a Crysis motorjával

  • Írta: fojesz
  • 2007. szeptember 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy frissen alakult koreai fejlesztő csapat új MMORPG készítésébe kezdett, melyet a Crysis alatt is dübörgő, második generációs CryEngine hajt majd.
Egy frissen alakult koreai fejlesztő csapat új MMORPG készítésébe kezdett, melyet a Crysis alatt is dübörgő, második generációs CryEngine hajt majd.

A Reloaded Studios új online szerepjátékáról egyelőre semmit sem tudni, a készítők nyilatkozataiból mindössze annyi szűrhető le, hogy a játék fejlesztése során rendkívül fontos szerepet kap majd a külcsín: elmondásuk szerint ugyanis a meglehetősen erős MMO-mezőnyben manapság csak a szép grafikával lehetne kitűnni, a CryEngine 2 segítségével pedig reményeik szerint ez sikerülhet majd.
16.
16.
Papucsalatka
jah dex 10 aszme 2009 ig van vagy lesz szal ebben igazad vanXD de attol fugetlenul még mindig szebb grafal fog rendelkezni mint a wow és sztem is grafikával lehetne azt a játékot oda verni csak egy baj van... hogy mar rég kinőttem az mmo-bol! de ha szép lesz visza szokom...
15.
15.
dareal
egy dolgot elfelejtetek. egy mmo-t ha bejelentenek, abból 3 év múlva nagyon jó esetben lesz valami, de inkább 5. szerintem akkor már egy irodai gép is dx10 kompatibilis lesz.
14.
14.
meridarider
dx10 az kamu hogy futna 90fokon?az vicc NASAnak nem fut 90en fokonxD

ezt a gémet mihez lehetne hasonlítani?mer így el nem tom képzelni
13.
13.
huszti
szard le, nem játsza senki, azt kész. DE! Szép lesz! Ez a lényeg.
12.
12.
Drago
Ezt viszont megint nem értem. Épp MMO-ban miért erőltetik a Dx10-et, amikor ott épp az lenne a lényeg, hogy minél többen tudjanak játszani, ergo kis gépigény...
11.
11.
Glek
LOL én észre se vettem, hogy nagybetűvel írt midnen 2. szót... Egyébként DX10 ír a fórumba, ott többen tudnak segíteni! ;)
10.
10.
Sogi
fuu baz dx10 irasat tok nehez volt elolvasni:DxD nemtom miert, de mintha mindig uj mondat lett vna, oszt nem ment fojekonyan...:D amugy crysis motoros mmorpg???hmm... kemeny lecc az bizos:D
9.
9.
kenny22
mi a szarnak írsz olyan sok szót nem elég egy? ^_^ xD
8.
8.
Daveout
Mi a szarnak írsz 3 kérdőjelet? Nem elég egy?
7.
7.
watto
Mi a szarnak írsz minden 2. szót nagy betűvel ??? 450 W-os tápnak jónak kell lenni ha jó minősgéű.. (Chieftec, FSP, Enermax)
6.
6.
Domasi
"MMO-mezőnyben manapság csak a szép grafikával lehetne kitűnni"

és akkor mia van a wow-val? nem alegszebb mégis lassacskán 1 milliárt humán jácca.

direct x 10: te meg vegyél vízhűtést
5.
5.
Direct x 10
Helosztok Olyan Kérdésem Lenne Tudom Hogy Nem Ide Tartozik De Fontos Lenne Vettem Ez Bazi Nagy Géphézat Egy 120mm Hütőt És Egy 450w Tápot Mert A Video Kártyám Miatt Újra Indult A Gépem A Video Kártya Neve Asus EN 8800GTS 320MB De Még Mindig 80Fok Felett Volt A Gépem valamikor 90Fok És Már Nem Tudom Mit Vegyek Bele Levettem A Gépház Oldalét És Nyomtam Neki Az Én Ventilátorommal És Úgy Is Újra Indul A Játékoknál Segitséget Kérnék Vegyek Egy 570w Tápot Az Megoldás Lenne Plussz Egy 90mm Hütő?
4.
4.
Glek
Aztakvvaaa! Nah annak azért lesz grafikája :O :O
3.
3.
kenny22
2.
2.
fojesz
"Újabb" MMORPG készül a Crysis motorjával.... remélem, már érthető.
1.
1.
kenny22
ez már fél éves hír!!! nem tom, h miért köpi ki minden egyes oldal mégegyszer???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...