The Day

MMOTPS a Crysis motorjával, melyben fontos szerepet kap az időutazás és a PvP (player versus player) játékmód.
1221084000

The Day

„Utak? Ahová mi megyünk, ott nincs szükség utakra!” - Brown doki ezekkel a szavakkal ültette be Martyt és Lorrainet a De Loreanba, majd kezdetét vette az a hatalmas kaland, melynek részletei oly sok év után még mindig élénken élnek bennünk. Imádjuk az időutazást, ez a fantasztikus sci-fi álom pedig hamarosan ismét elrabolja majd szívünket, köszönhetően a Reloaded Studios új MMO játékának, a The Daynek!
1212513240

The Day - premier képek és infók

Megtekinthetők az első igazi The Day screenshotok. A Reloaded Studios által készített MMORPG az időutazás különös világába kalauzolja el a játékosokat.
1197054000

The Day - megérkeztek az első képek

Szerdán leleplezték le hivatalosan a The Day névre hallgató MMO-t, melynek egyik fő érdekessége, hogy alatta a Crysisban már bizonyított CryEngine 2 dübörög majd.
1196875920

Címet kapott a Crysis motorjára épülő MMO

Szeptember közepén már szó esett a Reloaded Studios új MMO-járól, mostanra pedig pontosabb információk is napvilágot láttak a játékkal kapcsolatban.
1189848720

Újabb MMORPG készül a Crysis motorjával

Egy frissen alakult koreai fejlesztő csapat új MMORPG készítésébe kezdett, melyet a Crysis alatt is dübörgő, második generációs CryEngine hajt majd.