További Ubisoftos játékok csúsznak

  • Írta: skiz0
  • 2007. szeptember 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A mai nap örömhírei után sajnos egy rossz hírt is közölnünk kell veletek, ugyanis kettő nagyszerű várva-várt Ubisoftos játék is késni fog.
A mai nap örömhírei után sajnos egy rossz hírt is közölnünk kell veletek, ugyanis kettő nagyszerű várva-várt Ubisoftos játék is késni fog.


Néhány nappal ezelőtt az Ubisoft már volt olyan kedves, és az Xbox 360-ra megjelenő Dark Messiah: Elements-et eltolta 2008. első negyedévére, ismeretlen okból. Ezek után sajnos várható volt, hogy további gammák is a csúszás áldozatai lesznek.

Első jelölt a sokak által várva-várt Assassin's Creed, viszont még ne kezdjen el mindenki könnyeket hullajtani! Az Xbox 360 és a PlayStation 3 tulajok ne csüggedjenek, hiszen a next-gen platformokra változatlanul a megjelenés 2007. november. A PC-sek már kevésbé örömködhetnek, hiszen a játék számítógépes verzióját 2008-ra tolták el. A késés okát továbbra is titok övezi.

A második játék pedig a Brothers in Arms: Hell's Highway, melynek megjelenése minden platformra szintén 2008. első negyedévére csúszott - az Ubisofttól megszokván - egyelőre ismeretlen okokból.
26.
26.
Solidus
25.
25.
SirTocy
Kedves PC-s feleim! Ne tessék meglepődni, ugyanis egy kedves barátom szavival élve: "mindig ez van". A rutinosabb PC-s gamerek már régóta megtanulták megbecsülni a PC-re érkező játékok valódi megjelenési idejét, ami mindig úgy jön ki, hogy az elsőként kitűzött megjelenési dátumhoz hozzáadunk 6 hónapot :). Én annak ellenére, hogy PC-s játékos vagyok, teljes mértékben meg tudom érteni a Ubi Soft-ot, amiért először konzolra hozza ki a játékait, hiszen ott sokkal kissebb a kalózmásolatok száma, nagyobb a profit. Őszintén szólva a helyükben én is így tennék... Ami pedig a karácsonyi gépújítást illeti, hát khmm... személy szerint alig 3 hónapja újítottam egy gépet, amit ha másfél éven belül megint 'renoválni' kell, akkor kivágom a kukába, azt' veszek egy PS-3-mat... Tisztelettel:

SirTocy
24.
24.
skiz0
Ez így van, ahogy mondod Chocho...BiA 3 még a beta státuszt sem érte el.. szóval nem kell csodálkozni rajta.. :D
23.
23.
Chocho
Szerintem PC-n egyszerűen csak optimalizálni kell még a motort.



A Hell's Highway meg nincs kész még. :D
22.
22.
skiz0
#18: Ez van, mindenki eldönti magának, hogy ő melyik platformot szereti. PC-sek most szívtak, hát ilyen az élet..legközelebb lehet, hogy a konzolosok...ez miatt nem érdemes bosszankodni :) PC-re valszeg azért késett, amit FNorberto is mondott..optimalizálás..

És egyébként nem mindenkinek az anyja veszi meg a konzolt, többek között nekem sem, mivel majdnem egész nyáron azért rohadtam a tűző napon, hogy lehessen X360-am. ;) Mindent lehet, csak akarni kell...és nem a szádnak járnia..
21.
21.
FNorberto
Kicsit gondolkodjatok már!A PS3 és a 360 hardwere mindenhol ugyanaz.PC-n meg annyi konfig ahány ember.Rengetek hardwerre kell optimalizálni.18:kiváncsi vagyok hogy a gépedet ki vette(ami valszeg nem egy 10000ft-os szar,ha ilyen játékok után rinyálsz).
20.
20.
szabogergo
megyesfalvi_2007: Ez így igaz. De lehet hogy ezzel azt akarják sugallni, hogy Karácsonykor gépet kéne fejleszteni. (De remélem, hogy nem.) Én nagyon bízok a Ubisoft-ban, ezért remélem, hogy feleslegesen kell várni a 2008-ra. (Legyen igazam!)
19.
19.
megyesfalvi_2007
ha mar igy elrontottak a karacsonyunkat legalabb az okat mondjak meg.

18.
18.
szabogergo
Én legjobban az Assassin's Creed-et sajnálom, mert nagyon vártam, deHÁt ez van. A Brothers in Arms: Hell's Highway-re nagyon kíváncsi leszek, az is nagyon jó lesz tuti. Kár, hogy késik, de még mindig jobb, mintha nem jelenne meg PC-re ugyebár... [Mondjuk nagyon jó lenne, ha legalább egy demóval megajándékoznának minket a készítők, hogy addig se unatkozzunk]
17.
17.
Daveout
vagy talán saját maguknak kaparják össze nemgondolod? (seggfej)

Nos a BIA itt a nagy érvágás tjames barátom....új stratégiát kell kitalálnunk!:(



ui.: KIRÁLY h nemcsúszik 360ra az AC!!!!!
16.
16.
tommy93
Ooo B...za meg dugják fel maguknak a next gen konzolokat...



Már a tököm kivan hogy a PC-seket szivatják ilyen hirekkel



Crysis demo is késik,Assasin's Creed is meg a Hell's Highway is.



Látom azoknak jár a dicséret akiknek az anyucijuk,apucijuk összeszedi azt a kis X360 vagy a PS3-mat.
15.
15.
Domasi
vvvvvvvvvvvvvááááááááááááááááhhhhhhhhhhhh
14.
14.
t.roli
Brothers in Arms: Hell's Highway!!!! NEEEE!!!!
13.
13.
Kriccs
A késésnek érthetően marketing okai vannak. A PC-sek ha odafigyeltek, akkor egy hónapp ezelőtt bejelentették, hogy PC-re nagyo nagyot fog csúszni az Assassin's Creed. Brothers is Arms-al még soha sem játszottam, de a vidi alapján meg mert tudom, hogy a ubi nem ad nekünk sz*rt tuti kipróbálom. Éljen a PC!!
12.
12.
felegyi
Vagyis a leghűvösebb X360-at!De az Assasins Creedért kár!
11.
11.
felegyi
Sztem is inkább BIA3 mint COD4!A Dark Messiah a kedvenc játékom,boxom még nincs!Nembaj,eldöntöttem hogy megfogom várni a leghűvösebbet!
10.
10.
Axwell
Az a legrosszabb hogy a crysis demo is csúszik 1 honapot :S:S
9.
9.
FNorberto
Hát sztem inkább BiA mint CoD4.A DM-et és a BiA-t ku***ra sajnálom :(:(:(:(
8.
8.
freestylerrr
A BiA-t szerintem pont a CoD4 miatt csúsztatják mivel eléggé egyidőbe esne a 2 név és hááát na!

Valljuk be inkább CoD4 mint BiA :)

Szerintem.

Az Assasins Creed-ért kár "PC-s vok ;)", de lessz igy is bőven jó játék az ősz végére tél elejére !
7.
7.
rafik
Háát, majd csak kibirom valahogy.... :I

Addig tolom a Cod4-et, meg az Assassins Creedet! :))
5.
5.
huszti
sokáig tart a jó játékok tesztje:D túl sokáig...
5.
5.
skiz0
Hát a BiA3-at én bánom eléggé, mert szerettem az előző részeket nagyon,de annak örülök, hogy legalább X360-ra lesz Assassin's Creed :)

Viszont ez talán így a jó, mert már egyszerűen nem győzné pénzzel az ember ezt a sok játékot...meg idő se lenne tolni őket :)
4.
4.
Drago
Erős a felhozatal, csúsztatni kell... Nem is baj, ha kicsit széthúzzák a mezőnyt. Mindenre lesz elég idő kijátszani...
3.
3.
jimmymonster
Ó hogy kapják be a nagylábujjam.... >.
2.
2.
General Thomas
Ismeretlen okokból...szerintem hasmenés. Szeritnetek? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...