9 perces Assassins Creed videó érkezett

Link másolása
Egy meglehetőesen hosszú - majdnem kilenc perces - videó érkezett az Assassin's Creedből, melyben Jade Raymond játszik készülő játékukkal.
Egy meglehetőesen hosszú - majdnem kilenc perces - videó érkezett az Assassin's Creedből, melyben Jade Raymond játszik készülő játékukkal.



A játék grafikája gyönyörű, a hangulata pedig már a videókon keresztül is rendkívül jól érzékelhető: külön finomság, hogy a lehetőségeink a játékban elképesztőek! Elég a rizsából, nézzétek meg a videót!
31.
31.
Sasong
sztem jó lesz ezm, egy kis P. O. P.-os beütés de az nem is baj az is jó volt ;-)
30.
30.
jezus08
Ezért jó ha van egy ps3-ad és az se hátrány ha van egy haverod egy konzolos boltban, aki kis jutalékért kölcsön ad egy-két játékot :D:D
29.
29.
suadam
az én gépemen tuti nem fog menni
28.
28.
jezus08
\ nem // bocsi a lényeg kimaradt :D
27.
27.
jezus08
Sajna még toltam szóval még csak videókból alkottam véleményt. Ja és a graf meg a lehetőségek szerintem felülmúlják azokat a kis szépséghibákat :D
26.
26.
Hero 14
Tényleg lenyűgöző játék, de apró hibák azért vannak... Pl. mikor a 2. - vagy 3. csávót leszedi azzal a tüskével, akkor is a lába rángatózik, meg pár hiba észrevehető a videóban. Nade melyik játékban nincs hiba... SZÓVAL *** AC ***
25.
25.
jezus08
Isten játék, ennyi. Várom, hogy a kezemben lehessen és végig toljam minden nehézségi szinten.
24.
24.
Dcrysis
Plussz 15-20% os javulást ad a Crysis-hoz úgy hallom.Mivel ugye Dx10köré épül a Crysis és nem 9köré,ugyhogy vistával tényleg jobb lehet.Demó márcsak 4nap!!
23.
23.
Dcrysis
Hát én most beszerzek egy Vista Ultimate 64bit-eset mer azt mondják még azzal van a legkevesebb gond.
22.
22.
renatodelakancso
1 baj van hogy a D10-et már csk a Vista támogatja!
21.
21.
Dcrysis
Hát yah,nagy rendszerfoglaló.De nekem elég az XP Bioshock fullon szép,Stalker is király,és amig a crysis megy DX9be én boldog vagyok :)))

Talán majd a Vista Service Pack 15 már yó lesz :DD
20.
20.
renatodelakancso
jah bocs akkor én értettem félre de most ez a vista még meddig nem lesz népszerű mert ugye sokkal nagyobb rendszerigényt igényel akinek nincs annyi pénze az nem fogja feltenni szt!
19.
19.
Dcrysis
Nem voltam szarkasztikus,Ténylég tudsz olvasni,és te legalább nem beszélsz hülyeségeket.4giga RAM persze hogy segit de sztem nem kell annyi a talánhoz.Mivel a Vista 4et ismer fel a talán egy picit túlzás volt a gyerektől..
18.
18.
renatodelakancso
Hát a 8. hozzászóló ira hogy talán 4 giga ram-mal menni fog
17.
17.
Dcrysis
Hölgyeim és uraim,egy olvasni tudó embert hallhattunk.
16.
16.
renatodelakancso
Komolyan mondom nevetséges ilyeneket beszél sok hülye 4 giga Ram kell majd hozzá ezek meg vannak huzatva!KÜlönben meg az ilyen videókat ha felmész az IGM-re sokkal előbb megnézheted!
15.
15.
Dcrysis
Crysis legkisebb fokozaton úgy néz ki mint a Farcry max-on.Mikori játék is a Farcry.....ya tényleg 2004es!!4+1,2,3..Az 7Nem?Jééé téényleg..

Az olvasni tudóknak leiirnám nem mondtam hogy simán futni fog,csak hogy futni fog.Megértéseteket előre is köszönöm.
14.
14.
Dcrysis
Huszti hawer,miért ne?Nézzed a crysist 3-4 éves pc-ken is futni fog.Meg ha optimizálni akarnak azért csúszott vissza a megjelenés akkor még könnyebben futni fog.
13.
13.
Racsika
Szerintem ez még ilyen kicsit béta verzió volt, talán béta utáni, amíg gold nem lesz, sok minden változhat! Igen, az AI így elég tré, de csak nem ilyen lesz, ha már a PoPban is jobb volt. :D 3500 athlon64en 2giga rammal 6600gtvel menni fog? Ja, 800*600, ultra low :D
12.
12.
mcwolf
Ahogy ugráskor megkapaszkodik abban a láncon függő fapadlón a lánc és a padló meg sem mozdul.Remélem a fizika a játék többi részén jobban dolgozik. A harcnál számomra az AI nem meggyőző. Egy ember harcol,a többi (holott soxor tiszta előttük a célpont) csak áll,és vár a sorára.

Amúgy faxa játék lesz!
11.
11.
Dinosaur
Esküszöm drukkoltam a palinak úgy beleéltem Magam a játékba...
10.
10.
rafik
Ez egy álom lesz!!!...A Cod4 után, ezt várom a legjobban...A fejlesztők kitettek magukért!
9.
9.
Pukhi-zik
hát, ez elképesztő.A város meg körülötte a táj.uhh ,ez nextgen
8.
8.
huszti
Dcrysis: kösz, mondhattad volna azt, h mainstream pc-kre gondoltak, ezért valszeg 8800Ultra 768 mb-al és 4 giga rammal talán menni fog...TALÁN...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...