Valós időjárás a NiGHTS: Journey of Dreams-ben

  • Írta: Daks
  • 2007. november 5.
  • Érdekesség
A Wii Weather Channel-t kihasználva mindig a valóságnak megfelelő időjárás lesz a NiGHTS: Journey of Dreams-ben - derült ki a SEGA mai jelentéséből.
A Wii Weather Channel-t kihasználva mindig a valóságnak megfelelő időjárás lesz a NiGHTS: Journey of Dreams-ben - derült ki a SEGA mai jelentéséből.

A Nintendo Wii exkluzív NiGHTS egyik, single player kampánytól független játékmódjában, a My Dream-ben mindig az aktuális időjárás mellett kalandozhatunk. A játék a Wii internetes időjárásfigyelőjének adatait dolgozza fel, így ha kint éppen havazik, esik, vagy süt a Nap, akkor a játék is ugyanilyen körülményeket teremt számunkra. A My Dream játékmód egy amolyan játszótér lesz, ahol ismerkedhetünk a NiGHTS ficsőrjeivel, és különböző mini gamekkel üthetjük el szabadidőnket.
5.
Rod
A Weather Channel-ben az options-ben megadott lokalitásod lesz a default. Na ezt szépen leírtam. Lényeg, hogy pl. beállítod, hogy Angliában Londonban laksz, ez lesz a városod, és ennek a városnak az időjárási viszonyai fognak megjelenni a játékban. Ez azért is jó, mert ki lehet próbálni a különböző viszonyokat, egyszerűen csak át kell állítani a lokalitást :)
4.
Callation
3:lehet,sőt valószínü
3.
TedThomas
IP cím alapján,szolgáltató, vagy vmi hasonló ha jól gondolom.
2.
Glek
Hátt gondolom megkérdezik az időjárásjelentőbácsit xD xD
1.
Callation
Honnan tudják hogy milyen idő van ott ahol játszunk?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...