A héten leállítják egy Microsoft-cím fejlesztését

  • Írta: fojesz
  • 2007. november 12.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb pletykák szerint a hét folyamán a Microsoft egy first-party címének törléséről fogja tájékoztatni a nagyérdeműt - de vajon melyik lesz az?
A legfrissebb pletykák szerint a hét folyamán a Microsoft egy first-party címének törléséről fogja tájékoztatni a nagyérdeműt - de vajon melyik lesz az?

Egyesek szerint a Banjo Kazooie harmadik felvonásáról lehet szó, tekintettel arra, hogy régen nem hallottunk már a játékról, míg mások úgy gondolják, hogy a fejlesztők számára meglehetősen költséges Too Human lesz az áldozat, mely ráadásként még az Epic-kel való pereskedést is a Microsoft nyakára hozta. Szóba került a Fable 2 és az Alan Wake is - fájna ugyan értük a szívünk, viszont nem kell aggódni: a Lionhead és a Remedy már megerősítette, hogy az ő játékaik fejlesztése tovább fog folyni.

UPDATE: Időközben a brit Rare is megerősítette, hogy a Banjo Kazooie-t nem fogják törölni a hírek ellenére - jó esély van tehát arra, hogy a trilógiának induló Too Human lesz az "a régóta készülő, sokak által várt projekt", amelyet 97 százalékos valószínűséggel ejtenek a redmondiak.
7.
7.
Glek
Dextor, kicsit több tiszteletet... legalább az oldal szerkesztőinek...

De azért atom dúrva lett volna, ha így néz ki... :D Én nemhogy leállítóm a fejlesztést, még a fejlesztőket is eltiltanám... :)
6.
6.
dextor25
ez még az N64-es változat te gyík...( xbox - N64 emuból fényképezve )
5.
5.
tOMiiiiK@
Jah nem csoda, hogy néz ki az a játék?! LOL

Biztos az került olyan nagyon sokba, hogy ilyen csúnyára programozzák.

Mert ugye a pénzre hivatkozva állitották le..
2.
2.
Glek
Az biztos :) Too human nem is tetszik, a másikról meg nem is hallotam :D
1.
1.
Mast3rmind
Be is tojnék, ha a Fable 2-t törölnék 0.o!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...