Perfect World - indul a nyílt béta teszt

  • Írta: ZsZso
  • 2007. november 21.
  • Hír
Link másolása
Sok csúszás előzte meg az open béta verziót, de végre itt van! November 22-én, hajnali 4 óra 30 perckor nyitja kapuit a Perfect World Oracle és a Delphi szervere.
Sok csúszás előzte meg az open béta verziót, de végre itt van! November 22-én, hajnali 4 óra 30 perckor nyitja kapuit a Perfect World Oracle és a Delphi szervere.

A magyar szerver adatai a Perfect World - Hungarian Scene oldalán indulás után azonnal elérhetőek lesznek. Nincs több WIPE, mindenki tiszta lappal indít.

Dátum: 2007 November 22
Idő: 11.30am (+8 GMT) - helyi idő szerint hajnali 4:30 (november 22)
Szerverek: Oracle és Delphi

Magyar rajongói oldal:
Perfect World Hungarian Scene
11.
11.
sorisso
Szevasztok, sok hírdetésben láttam már a játékot aztán utána érdeklőtem hogy mi is ez,screenshotokból ítélve nem lehet túl rossz, grafika rendesen ott van, egyenlőre még nem szedem le mert szar a gép és éppen az eladásán töröm magam, de érdekelne pár infó erről a gameről...kb 5 éves wowos multal rendelkezem szal nem értetlen fülekre találnátok :) ....asszem :D na mindegy, ha vkinek van egy kis ideje szívesen fogadom msn címemen [kicsit tré..muter csináltam még kiskoromba azt lusta voltam még megváltoztatni x)] fenyeszoldalma@msn.com és ZsZso sajnálom az oldalad....szívesen búvárkodtam volna kicsit::)
10.
10.
Chabesz
És ez az angol fordítás mennyire teljes?Ezt is havonta frissítgetni kell vagy van már végleges fordítás?
9.
9.
ZsZso
dareal:

Volt két hétig CB keretében nemzetközi angol kliens. Így van ahogy mondod. De azóta nincs ... Már nyár közepe-vége óta van egy másik angol kliens! Ez is igaz, de oda csak filippínók mehetnek játszani (IP blokk).



Magyar szerver: azért lett "Magyar szerver", mert a "Választott szerver" nem fért ki ... de pssszt ;)
8.
8.
dareal
egy ideje már van angol kliens.

ZsZso, most néztem. Magyar szerver? csak nem? :)
7.
7.
Chabesz
VÉÉÉGRE!!

Már csak egy dolog zavar!Akkor most van már angol kliens vagy még mindig csak a részletes angol fordítást lehet hozzá letölteni?
6.
6.
ZsZso
Hi!



Az oldalon már kihírdettük, most itt is megteszem, a kiválasztott szerver:



ORACLE
5.
5.
Dari
Melyik szerveren indul ujra a csapat?:P
4.
4.
Dari
jéé szia :D de rég voltam PWn, nem is ment eddig azóta :P
3.
3.
ZsZso
1.
1.
ZsZso
Fontos: a rajongói oldal címe http://perfectworld.try.hu ! (ez most a hírben szereplő linkre mutat ugyan, de ez a közeljövőben változni fog!)



Köszi, hogy kitettétek a hírt! Ugyan maradt benne (vagy belekrült?!) egy bibi :) "Perceft World" ... node ez legyen a legnagyobb baj :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...