11 címmel bővül a Google Stadia kínálata

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 28.
  • Megjelenés
Link másolása
A nemrég megrendezett Stadia Connect alkalmával jelentették be, hogy több nagy címmel is bővül a Stadia repertoára, olyanokkal, mint például a PUBG. A Stadia Pro-előfizetéssel rendelkezők ráadásul ingyenesen kergethetik a csirkevacsit.

A játék Stadia-kiadása a hangzatos PlayerUnknown’s Battlegrounds - Pioneer Edition nevet kapta, ami magában foglalja a nemrég megjelent Survivor Pass: Cold Front csomagot, valamint egy adag Stadia-exkluzív skint.

A Google Stadia így már a negyedik platform (a mobileszközöket nem számolva), amin a tiszteletét teszi a PUBG a PC, a PS4 és az Xbox One mellett. A cross-platform játék lehetősége természetesen a Stadián is elérhető. Akik egyébként nem rendelkeznek Stadia Pro-előfizetéssel, azoknak 40 euróba kerül majd fejest ugrani a multiplayer izgalmakba.

A másik nagy cím, ami valamikor idén ősszel érkezik a kínálatba, az a Star Wars Jedi: Fallen Order, így több nagy kiadó mellett az Electronic Arts is ad egy esélyt a Stadiának. Az év vége felé a Star Wars-játék mellé érkezik még az aktuális FIFA és Madden is.

Az Octopath Traveler szintén mától élesedik a felhozatalban, őt követi majd május 1-jén a Zombie Army 4: Dead War, a Rock of Ages 3 pedig júniustól száll be a buliba.

Ezenkívül bejelentettek még négy olyan címet is, amelyek a Google masináján lesznek először elérhetőek:

Get Packed - április 28.

Embr - május 21.

Crayta - 2020 nyara

Wave Break - szintén valamikor 2020 nyarán

A bejelentéseket azzal zárta a Google, hogy valamikor idén nyáron számíthatunk egy másik Stadia Connectre is, de pontos dátummal egyelőre nem tudott szolgálni.

6.
6.
user101
Továbbra is azt gondolom, hogy nem kell még egy élősködő a játékipar hátára, van már elég így is... Csináljon a Valve, Ubisoft, Ea, Ms, Sony ilyet, vagy csináljanak közösen leszarom, de egy senkiházi harmadik, akinek semmi köze a játékfejlesztéshez és kiadáshoz, ne akarjon még egy bőrt lehúzni rólunk és a fejlesztőkről. A fejlesztők így is eléggé el vannak nyomva és töredékét kapják annak, amiért szinte csak ők dolgoznak meg... :(((
5.
5.
zozo76hun
egyre jobb ezna stadia!!! :D:D:D

ahhh...
2.
2.
kanguru
2 honapig ingyen van a pro most, amivel most vagy 10+ jatek jatszhato letoltes , penzkoltes nelkul...
Bezony attol hogy ps3-ra megvettel egy jatekot nem lesz meg a Steamen se, se xboxon...
1.
1.
szinkron
Vonzó ajánlat. Akinek amúgy megvan vegye megy 40 euróért. Csőd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...