RAD PC, PS4, SW, XBOXONE

Izometrikus roguelike egy különös posztapokaliptikus világban.
1602057600

Halloweenra hangol a PlayStation Now

A nálunk hivatalosan továbbra sem elérhető PlayStation Now októberi bővítése megágyaz a halloweeni borzongásnak. A zombik, csontvázak és hokimaszkos gyilkosok mellett radioaktív gyerekek és fantasy hősök is várnak.
1596304800

Double Fine-címek az új Humble Bundle főszereplői

A rendkívül különleges játékokat készítő Double Fine huszadik évfordulóját ünnepeljük a legújabb Humble Bundle akcióval, ahol most nevetségesen kicsi összegért csaphatunk le rengeteg minőségi játékra.
1567968540

RAD teszt

A világ elpusztult. Majd még egyszer elpusztult. Néhány túlélő és a mutánsoktól hemzsegő pusztaság maradt csupán. Mindenki a hősre vár, aki a sugárzást magába fogadva, (néha szó szerint) a legfurább mutációkkal az oldalán menti meg a világot.
1566201600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha eddig nem is volt egyértelmű, hogy vége a nyári uborkaszezonnak, mostanra már mindenképpen az lesz, mivel igazán remek címek várnak ránk a következő napokban; folytatódik a Life is Strange 2, és érkezik a Remnant: From the Ashes.
1565969400

RAD - befutott a launch trailer

Néhány nap múlva megérkezik a Double Fine izometrikus nézetű roguelike akciójátéka, a RAD. Ennek apropóján egy neonfényben úszó, szintiszólamokkal átitatott kedvcsinálót kaptunk.