Halloweenra hangol a PlayStation Now

  • Írta: gorien
  • 2020. október 7.
  • Akció
Link másolása
A nálunk hivatalosan továbbra sem elérhető PlayStation Now októberi bővítése megágyaz a halloweeni borzongásnak. A zombik, csontvázak és hokimaszkos gyilkosok mellett radioaktív gyerekek és fantasy hősök is várnak.

Októberben sem marad új játékok nélkül a PlayStation Now kínálata, ezúttal a közelgő halloween jegyében a mindenféle élőholtakon van a hangsúly. A Days Gone-ban Deacon St. John bőrébe bújva kell túlélnünk a zombihordákat, míg a Friday the 13th: The Game-ben nem kell beérnünk a túléléssel: Jason Voorhees hokimaszkja mögé bújva mi magunk lehetünk a halál hírnökei.

Valamivel könnyedebb hangulat vár minket a MediEvilben, a RAD-ben pedig ugyan az apokalipszis után kell boldogulnunk, de ebben mindenféle radioaktív mutáció is a segítségünkre lesz. A Trine 4: The Nightmare Prince-ben a valóságba átszivárgó rémálmokkal vesszük fel a harcot.

Az új adalékok közül egyedül a Days Gone-hoz kaptunk záródátumot: ez a játék 2021. január 5-ig lesz csak elérhető így.

2.
2.
mephi
#1: Mostanra már bugtalanították a DG-t, remek játék lett, és őszintén szólva örülök neki, hogy én is később játszottam vele, és nem megjelenéskor. Remélem egyszer jön hozzá folytatás.
1.
1.
Yanez
Days Gone várólistán. Úgy tudom járni fog a PS5 psplus collectionbe. Csak én kb 1 év múlva veszek ps5-t, addig meg jó lenne kitolni, ha belefér. Psnow-ra azért sem fizetek elő, így marad a jó kis black friday vagy karácsonyi akció. Hátha a TLoU2-t is behúzom, no meg a Crash 4-et!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...