Syberia: The World Before PC

Már készül a következő Syberia-játék.

Syberia: The World Before teszt

Mindenki életében van egy pillanat, mikor a múltat és jövőt mérlegelve kell döntést hoznia. Ez úgy tűnik, nem csak az emberekre igaz, de a velünk együtt létező alkotásokra is. Így tett a Microids is régi sorozatuk, a Syberia kapcsán.

Márciusban jelenik meg a Syberia: The World Before

A Syberia-sorozat új része eredetileg tavaly decemberre volt beidőzítve, de az utolsó pillanatban a Microids és a Koalabs még kért egy kis időt a játék befejezésére. Most megvan az új megjelenési dátum.

Nem jelenik meg idén a Syberia: The World Before

A Microids eredeti tervei szerint idén decemberben került volna boltokba a Syberia-sorozat legújabb epizódja, a The World Before, a csapatnak azonban több időre van szüksége a játék befejezésére.

GC 2021: Az Elden Ring lett a legjobb játék

Az idei Gamescomon is díjazták a közeljövőben érkező játékokat, a Bandai Namco pedig valósággal letarolta a mezőnyt - amit persze javarészt az Elden Ringnek köszönhetnek a japánok.

Decemberben érkezik a Syberia: The World Before

Végéhez közelít a Syberia: The World Before fejlesztése, jó hír legalábbis, hogy a PC-s verzió már napra pontos megjelenési dátumot kapott, és nem is kell rá sokat várni. Egy új előzetes is érkezett a bejelentés mellé.

Elhunyt a Syberia-sorozat atyja, Benoît Sokal

A múlt héten hosszú betegséget követően elhunyt a Syberia-sorozat megálmodója, Benoît Sokal. A művész a halálát megelőző hónapokban is a kalandjáték-széria következő felvonásán dolgozott.

2021-ben jön a Syberia: The World Before

A Microids és a Koalabs fejlesztői keze alatt készülő Syberia: The World Before jövőre fog megjelenni. Dana Roze-t és Kate Walkert hetven év választja el egymástól, a történetük mégis összekapcsolódik.

GC 2019: Már készül az új Syberia

A Gamescom apropóján bemutatkozott a Syberia-sorozat következő felvonása, igaz, egyelőre nem sok részletet árultak el nekünk a készítők a folytatás kapcsán. Benoit Sokal persze visszatér.