Crying Suns PC

A Faster Than Light inspirálta sztori-orientált alkotásban az utolsó istenszerű Omnival az oldalunkon vágunk neki, hogy kinyomozzuk, miért omlott össze az egész galaxist behálózó birodalom.
1621852200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lehet, hogy a május vége nem tud felmutatni olyan nagy megjelenéseket, mint a hónap többi része, de azért így sem lehet okunk panaszra, hiszen tavaszzáróként még olyan címek futnak be a héten, mint például a Biomutant vagy a King of Seas.
1610046000

Star Wars: Battlefront II - az Epic jövő heti ajándéka

Úgy tűnik, az Epic Games Store idén elkényeztet bennünket néhány igazán ütős címmel. Most egy remek taktikai rogue-lite lehet a tiétek, jövő héten pedig a Star Wars: Battlefront II bővített kiadása érkezik majd.
1609437600

Jurassic World Evolution - az Epic utolsó ajándéka

Végéhez ért az év, és végéhez ért az Epic ünnepi ajándékosztása is. Az év utolsó ingyenjátékaként a Jurassic World Evolutiont tehetjük zsebre, hogy felépíthessük a saját dinoszauruszparkunkat.
1573659480

Crying Suns teszt

Az Alt Shift csapata az FTL és Asimov Alapítványának egyvelegeként pozicionálja a Crying Sunst, némi Dűne-áthallással. Utánajártunk, hogy egy ilyen jól csengő mix mekkora garancia a sikerre, és a játék jól vizsgázott!
1567501200

Crying Suns - érkezik a rogue-lite űropera

A Faster Than Light inspirálta sztori-orientált alkotás a sikeres Kickstarter-kampánya után végre valósággá válik - olyannyira, hogy már meg is érkezett a hivatalos megjelenési dátuma.