SGF 2022: A Riot játékai is csatlakoznak az Xbox Game Passhez

  • Írta: gorien
  • 2022. június 12.
  • Akció
Link másolása
A RIot Games is összeáll a Microsofttal, hogy játékait eljuttassa az Xbox Game Pass kínálatába. Kezdésnek öt játékhoz férhetünk hozzá, de idővel jönnek még többen is.

A Riot Games is úgy találta, hogy a játékai jó helyen lennének az Xbox Game Passben, úgyhogy a ma esti műsorban bejelentették, hogy társulnak a Microsofttal. Öt játékról tudunk eddig, ami megy a szolgáltatásba, s habár ezek alapvetően free-to-play címek, a Riot nem csupán porhintésnek szánja őket: a Game Passen keresztül számos extrához férhetnek hozzá a játékosok.

A League of Legendsben és a mobilos kistesójában, a League of Legends: Wild Riftben minden bajnokot megkaphatunk, ahogy a Valorantban is hozzáférünk minden ügynökhöz. A Teamfight Tacticsben válogatott Little Legendeket nyerünk, a Legends of Runeterrában pedig a központi kártyaszett lesz a miénk.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...