Naraka: Bladepoint PC

Egy rejtélyes keleti birodalomban játszódik a Naraka.

Ezek a játékok támogatják elsőként a DLSS 3-at

Az NVIDIA RTX 40-szériás videokártyái a DLSS felbontásskálázási megoldásának legújabb iterációjával érkeznek. Megtudhattuk, hogy melyik címek támogatják elsőként ezt a technológiát.

Xbox Game Pass - néhány játék azért még maradt június végére is

A Microsoft nem siette el a június második felében esedékes Game Pass-újdonságok bejelentését, de kiderült, hogy most nem is nagyon volt mit villantania. Öt címmel gazdagodik a szolgáltatás az előttünk álló két hétben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sűrűn potyognak majd a megkésett portok, de azért akad néhány nagyobb megjelenés is. Lássuk a felhozatalt!

SGF 2022: Xboxra is érkezik a Naraka: Bladepoint

Egy éve lassan, hogy megjelent a Naraka: Bladepoint, ami a népszerű battle royale-formulát nindzsákkal és közelharcra kihegyezett küzdelmekkel fűszerezte. Hamarosan az xboxosok is csatlakozhatnak a harcokhoz.

Mobilokra is megjelenik a Naraka: Bladepoint

Mobilokon is tiszteletét teszi a 24 Entertainment közelharcra kihegyezett battle royale-játéka, a Naraka: Bladepoint. A lelkesebbek már regisztrálhatnak is a megjelenést megelőző próbakörökre.

A NetEase is tervez bemutatót a jövő hétre

Ahogy egyre inkább ráfordulunk a nyárra, úgy sokasodnak a digitális videojátékos események. A kínai NetEase is megtartja a NetEase Connect 2022-t, amelyen tizenöt játékról várhatunk infókat.

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.

A Naraka: Bladepoint is ingyenes hétvégét tart

A battle royale-őrületbe nindzsákkal csatlakozott be a 24 Entertainment, ez a játék a Naraka: Bladepoint. A fejlesztők a hétvégén lehetőséget biztosítanak arra, hogy ingyen kipróbáljuk, ha felkeltette az érdeklődésünket a cím.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tisztességes mennyiségű játék érkezik majd a napokban, köztük több fontos cím is új platformokat hódít meg: a tavalyi év egyik legjobbjának kikiáltott Hades új változataira például mindenképp érdemes lesz odafigyelni!