Rustler PC

Milyen lenne a klasszikus GTA a középkorban?
1630303200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten pontot teszünk a nyár végére, és beköszönt az ősz: még szerencse, hogy jó pár játék érkezik majd a héten, így lesz mivel feledtetni ezt a szomorú tényt. Most is listába szedtük az újdonságokat!
1630017460

GC 2021: Mit adott nekünk a Future Games Show?

Idén már harmadjára tért vissza a Future Games Show, amely egy sor nagyobb címet és független fejlesztésű csodát vonultatott fel. Nagy meglepetéseket nem kaptunk, de infókból és látnivalókból így sem volt hiány!
1621440000

Rustler - megvan a végleges változat dátuma

Mi lenne, ha a Grand Theft Autót átültetnénk a középkorba? Ezen a kérdésen elgondolkodva alkotta meg a Jutsu Games a Rustlert, amely egy ideje elérhető már korai hozzáférésben. Most az is kiderült, mikor jelenik meg a teljes változat.
1616151600

Konzolokra is megjelenik a Rustler

Egyelőre csak PC-n - és ott is csak korai hozzáférésben - elérhető a középkori GTA-klón, a Rustler, viszont hamarosan ez megváltozik, ugyanis az Early Access lecsengése után konzolokra is befut majd a játék.
1614890400

Rustler próbakör

Grand Theft Horse alcímmel bevágtatott a Rustler korai hozzáférésű verziója, mely során gyakorlatilag egy középkori GTA-ba csöppenünk lovasrendőrös hajszákkal, fogatlopással, alkoholista lovagokkal és illegális bunyókkal.
1613372400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik a februári uborkaszezon, így kimondottan eseménytelen hét elébe nézünk friss játékpremierek szempontjából. A hét nyertesei ezúttal a Switch-tulajok lesznek, akik zsebre vághatnak pár régi klasszikust.
1591868377

Középkori GTA-klón a Rustler (Grand Theft Horse)

A Rustler (Grand Theft Horse) nem titkolja, hogy nagykanállal merít a Rockstar sikersorozatából. Na, de nem a GTA III óta ismert 3D-s világra kell gondolni - a Rustler az első néhány epizód stílusát vegyíti egy kis középkori vandalizmussal.
1591855200

Nézd vissza itt az IGN Expo első napját!

Az idei E3 ugyan elmaradt, de így is özönlenek a friss bejelentések és látnivalók. Az IGN a Summer of Gaming nevezetű digitális közvetítéssorozattal pótolja az űrt, tegnap éjjel pedig le is adták az első streamet.