Hitman 3 PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Lezárul az újgenerációs Hitman-trilógia.
Típus:

Új stúdiót nyit az IO Interactive

A rebootolt Hitman-trilógia nagyszerű sikerei után komoly terveket forral az IO Interactive. A csapat új stúdiót nyit Barcelonában, a tervezőasztalukon több játék is fekszik, mindeközben pedig még a kiadói tevékenységeiket is felpörgetik.

Takaréklángra kerül a Hitman-széria

A 47-es ügynök elég elfoglalt volt az elmúlt néhány évben, így itt az ideje, hogy kivegyen egy kis vakációt. Az IO Interactive egy darabig pihenteti a szériát, hogy egy másik öltönyös ügynökre fókuszálhasson.

Ingyenes hétvégét tart a Hitman 3

Az elkövetkező pár napban ingyenesen belekóstolhatunk a bérgyilkosmunkába, ugyanis az érdeklődés fokozásának kedvéért az IO Interactive limitált ideig mindenki számára elérhetővé tette a Hitman 3 első misszióját.

A hét főbűnre épülnek a Hitman 3 kiegészítői

Ha evilági ellenfele nem akad a 47-es ügynöknek, akkor nagyobb kihívásra van szüksége, már-már szinte bibliaira. A Hitman 3 elkövetkező kiegészítőinek mind a hét darabjában egy-egy főbűn adja majd a központi rendezőelvet.

Hitman 3 - működik a PC-s pályaimportálás

A Hitman 3 egyik izgalmas funkciója, hogy a játékosok beleimportálhatják a World of Assassination-trilógia korábbi részeinek pályáit is. Konzolon ezzel nem volt gond, PC-n azonban nem működött a dolog - egészen mostanáig.

Hitman 3 - jó hírt kaptak az előző rész PC-s rajongói

Az IO Interactive ígérete szerint még ebben a hónap megoldják, hogy a PC-s játékosok fizetés nélkül importálhassák a Hitman 2 tartalmait az új részbe. Az egyelőre nem részletezett megoldás jelenleg is tesztelés alatt áll.

Hitman 3 - ez vár ránk februárban

Az IO Interactive csapata nem húzta az időt, máris felvázolták, hogy miféle újdonságokra számíthatnak februárban a Hitman 3 játékosai. Lesz okunk ismét ellátogatni a már jól ismert helyszínekre.

Hitman 3 - mit hoz a jövő?

Az előző két epizód precedensét figyelembe véve nem túl meglepő, hogy a Hitman 3 sem marad megjelenés utáni extra tartalmak nélkül, úgy tűnik azonban, hogy az IO Interactive csavar egyet az eddigi formulán.

Hitman 3 teszt

Megérkezett a négy évvel ezelőtt újraindított Hitman zárófejezete, így hát Dubaitól egészen a Kárpátokig utazunk, hogy kedvünk szerint gyakorolhassuk a 47-es ügynök halálos művészetét.

Brit toplista: a Hitman 3 az új trónbitorló

A 47-es ügynök nemcsak a Hitman 3 dubaji küldetésén jár a világ tetején, de a brit dobozos játékeladások toplistájának csúcsára is felküzdötte magát, túlszárnyalva az előző játék eladásait is.