Codename Panzers: Cold War

A magyar gyártású sorozat most először hagyja el a világháborút és egy szintén nagyon izgalmas témát választ, méghozzá a kelet-nyugat közt "dúló" hidegháború világát.
Típus: Stratégia

A Nordicnál vannak a Codename: Panzers jogai

A skandináv Nordic Games a minap megvásárolta a magyar NeocoreGamestől a Codename: Panzers jogait, és sebtében bejelentette a második világháborús RTS gyűjteményes kiadását. Ám az örömünk nem lehet felhőtlen. Frissítve!

Heti hírösszefoglaló - 38. hét

Jön a Need For Speed Rivals: Complete Edition, a Microsofté a Mojang, és kiderült a Dying Light gépigénye is. Az Assassin's Creed film 2016-ra csúszott, és toplistás a Destiny. Ezek, és még sok más történt a héten. Nézzetek be!

Elhunyt Zsilvölgyi Csaba, ismertebb nevén Max

Szomorú hírre ébredt a nagyvilág, ugyanis Magyarország egyik legjobb és legelismertebb koncepciós tervezője, Zsilvölgyi Csaba hétfőn, autóbalesetben elhunyt. Max többek között a Galaktikának, a Stormregionnak és az Appaloosa Interactive-nak is készített rajzokat.

A heti játékmegjelenések

A hét valószínűleg a Resident Evil ötödik részéről fog szólni, de akad más érdekesség is a játékmegjelenések között, így érdemes átfutni!

Screenshotok szombat délutáni sziesztához

A délutáni sziesztát csak pár friss screenshot teheti még szebbé. Érkezett többek között Armed Assault 2, Panzers: Cold War, Saboteur, és Witcher is!

Csütörtök délutáni galériafrissítés

A mai délutánra is érkezett látnivaló, amelyek között megtalálható a Codename Panzers: Cold War, Divinity 2: Ego Draconis, Fable 2 stb.

GDC 2008: A negyedik galériafrissítés

Az idei Games Developer Conference lassan befejeződik, ám a képek még mindig megállás nélkül özönlenek - csekkoljátok végig a negyedik felvonást is!

GDC 2008: Az első nagy adag screenshot

Megérkezett a Game Developers Conference első nagy screenshot adagja. Rovatunk premier részében a kiállítás előtti napok felhozatalát próbáltuk összeszedni.

Codename Panzers: Cold War Exkluzív, megjelenés előtti béta teszt

A Codename Panzers legújabb részének megjelenésére ugyan bő egy hónapot még várni kell, a fejlesztők jóvoltából kipróbálhattuk egy korai verzió néhány küldetését. A Stormregion végre szakított a második világháborúval, az új témáért viszont csak néhány oldalt lapoztak arrébb történelemkönyvükben: a folytatás a hidegháború alatt játszódik majd.

Codename Panzers: Cold War látnivalók érkeztek

Nyolc új képet és egy videót kaptunk a hamarosan megjelenő, magyar fejlesztésű Codename Panzers: Cold Warról - a látnivalók az időjárás változását mutatják be.