NHL 21 PS4, XBOXONE

2020-ban is új epizóddal jelentkezik az NHL-sorozat.

Visszatér a GTA V az Xbox Game Pass kínálatába

Áprilisban sem marad frissítés nélkül az Xbox Game Pass kínálata: amellett, hogy néhány cím távozik a felhozatalból, érkeznek újdonságok, és a Grand Theft Auto V is visszatér az előfizetéssel játszható fejlesztések közé.

Sportjátékokkal bővül az Xbox Game Pass

Hat új játékkal tölti fel a Microsoft az Xbox Game Pass kínálatát, ezúttal pedig - az egyetlen kakukktojást, a Star Wars: Squadronst leszámítva - a sporton lesz a hangsúly. A kosárlabda, hoki és az amerikai foci szerelmesei is örülni fognak.

Amerikai toplista: az élen kezdett a FIFA 21

Közzétette a szokásos havi jelentését az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group. Jól ment a játékiparnak az október, és jutott érdekességből is: a FIFA 21 például a sorozat történetében először tudott az élen rajtolni.

Ismét perelik az EA-t a sportjátékai miatt

Az Electronic Arts képviselői szinte már visszatérő vendégek a bíróságon az ilyen-olyan lootbox-botrányok miatt, a legújabb vád szerint azonban a stúdió szándékosan nehezíti a sportjátékait, hogy ezzel vásárlásra ösztönözze a játékosokat.

2030-ig maradhatnak az EA-nél a UFC-jogok

Az Electronic Arts bejelentette, hogy sikerült meghosszabbítania a megállapodását az NHL-lel és a UFC-vel is. Az utóbbi kapcsán egy érdekes konkrétumra is fény derült, eszerint 2030-ig a kiadó szállíthatja a UFC-játékokat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az aktuális héten egy kisebb levegővételhez enged minket az őszi szezon a játékmegjelenések terén, de csak azért, hogy azután október végétől egészen november végéig nagyobbnál nagyobb címekkel bombázza a pénztárcáinkat.

Előrendelői ajándék lesz az NHL '94 Rewind

Habár az NHL '94 Rewind létezéséről már korábban is lehetett hallani, az EA Sports csak most erősítette meg hivatalosan a játék érkezését: az eddigi infók alapján az idei NHL-rész előrendelői kapják meg a retró anyagot.

NHL 21 - traileren a játékmenet

Az augusztus végén bemutatott NHL 21 első előzetesét okkal nevezhetnénk semmitmondónak, hiszen az nem sokat árult el a valódi játékmenetről. A mai videó orvosolja ezt a mellélövést.

Bemutatkozott az NHL 21

Egy normális évben már az aktuális NHL-epizód megjelenésére készülődnénk, az idei részt azonban csak most leplezte le teljes egészében az Electronic Arts. Az NHL 21 megjelenése októberben várható.

Nem lesz next-gen verziója az NHL 21-nek

A FIFA- és a Madden NFL-sorozat új részeivel ellentétben az NHL 21-ből nem készül next-gen változat, a játékosoknak be kell érniük azzal, hogy a jelengenerációs játékok az új gépeken is futnak majd.