The Falconeer PC, XBOXONE, XSX

Izgalmas dogfightok az égben, harci sólymok szárnyán.

The Falconeer - Sala kapitány ódája

Megérkezett a The Falconeer: Warrior Edition, amely bővített változatban költöztette új platformokra a sólyomlovasokat. A megjelenést, illetve a játék mögött álló egyetlen fejlesztő teljesítményét ünnepli a mai előzetes.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyobb megjelenések nélkül indul az augusztus: noha most is számíthatunk újdonságokra, ezek inkább megkésett portok, vagy kisebb kaliberű fejlesztések. Lássuk a heti premierek listáját!

PS-re és Switchre is berepül a The Falconeer

A The Falconeer eredetileg PC-re és Xboxokra jelent meg, néhány hónap múlva azonban a többi konzolon is felcsaphatunk sólyomlovasnak. A playstationösök és a switchesek ráadásul egyből egy mindennel megpakolt kiadásra ruházhatnak be.

Kalózokkal bővül a The Falconeer

A The Falconeer világa tovább gazdagodik egy új, ingyenes frissítéssel. Ezúttal kalózok csatlakoznak a Nagy Ursee viszálykodó frakcióihoz, akiknek ha segítünk, akkor legendás lovasok haragját vonjuk magunkra.

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Új hónap, újabb címekkel bővül a Microsoft előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass. Februárban dinoszauruszokat nevelhetünk, sólymokat lovagolhatunk, de még az egyik klasszikus Final Fantasy világába is ellátogathatunk.

The Falconeer teszt

Csak a sólymok szárnyain lehetünk szabadok – tartja a mondás a Nagy Ursee végtelen tengerének szigetein. A The Falconeerban sólyomlovasként csöppenünk a különböző frakciók játszmájába, de az égben tényleg a magunk ura vagyunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.

The Falconeer - feltárul az óriásmadarak világa

Újabb előzetessel jelentkezik a The Falconeer, amely ezúttal a játék háttérsztorijába, az előttünk álló pályákba és az egymással küzdő frakciók felhozatalába is bepillantást enged. Novemberig kell várni az égi háború kezdetéig.

Novemberben kap szárnyra a The Falconeer

A Wired Productions a pörgős dogfightokat „birdfightokra” cseréli a The Falconeerban: óriási madarak nyergében üldözzük egymást az ég irányításáért vívott harcokban. Most már tudjuk, pontosan mikor kezdhetjük a harcot.

Bétázókat keresnek a The Falconeer harci madarai

A The Falconeer gyors, brutális és pusztító égi háborút ígér, amit óriási madarak szárnyain vívunk meg. A játékot még idén tervezik megjelentetni, a zárt bétához pedig már keresik is a sólyomlovasokat.