Final Fantasy XVI PS5

PlayStation 5-re érkezik a Final Fantasy XVI.

A megjelenése hetén igazán jól muzsikált a Starfield

A GamesIndustry.biz adatai szerint a Starfield az egyik legjobban debütáló Xbox-játék: még a Forza Horizon 5-öt is megelőzte. Nézzük, melyek azok a címek, amik megelőzték!

Már folynak a munkálatok a Final Fantasy XVI PC-s verzióján

A Square Enix megosztott az X-en egy videót, amiben elárulta, hogy hivatalosan is elkezdtek dolgozni a Final Fantasy XVI PC-s verzióján.

A Remnant 2 volt július legkelendőbb videójátéka

A Circana legfrissebb toplistás adatai tartogatnak meglepetéseket: a Remnant 2 tört a csúcsra, de a huszadik helyet is egy izgalmas cím szerezte meg!

A Capcom felvásárolja a Swordcanes stúdiót

A Swordcanes stúdió fejlesztőcsapata korábban olyan remek videójátékokon dolgozott, mint a Street Fighter 6, Monster Hunter Rise vagy a Final Fantasy XVI.

A Diablo IV június legkelendőbb játéka volt Európában

A lista a múlt havi lemezes és digitális eladások alapján készült, igaz, a legújabb Zelda-játék csak a fizikai példányok számával szerepel rajta, a Nintendo még nem közölte a digitális eladásokat.

Brit toplista: ismét visszahódította az első helyet a The Legend of Zelda

Nem tartott sokáig a Final Fantasy 16 elsősége, a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom visszatért a toplista legfelső fokára. Míg a Square Enix JRPG-je jól tartja magát, addig a Diablo IV a top 10-be sem fért be.

Final Fantasy XVI - túl a hárommillión!

A Square Enix bejelentette, hogy újabb mérföldkövet ugrott meg a Final Fantasy XVI. Ezúttal a hárommilliós eladási számot lépte túl a nemrég megjelent RPG!

Brit toplista: kirobbanó rajtot vett a Final Fantasy XVI

Az Egyesült Királyság dobozos eladási listáját hamar maga alá gyűrte a Square Enix grandiózus szerepjátéka, a Final Fantasy XVI. A múlt héten jelent meg az új Alien-játék is, ez azonban közel sem szerepelt ilyen fényesen.

Final Fantasy XVI teszt

A Final Fantasy XVI-tal olyan érzés játszani, mintha összeollózták volna a The Witcher 3 és a Devil May Cry 5 legjobb tulajdonságait, a végeredményt pedig megfűszerezték egy Trónok Harcát idéző epikus sztorival.

New Game Plus mód is lesz a Final Fantasy XVI-ban

A játék történetének teljesítését követően válik majd elérhetővé, és a fejlesztők ígérete szerint izzasztó kihívást fog jelenteni a játékosoknak, ráadásul a trófeavadászat miatt ezt is végig kell játszani.