A Capcom felvásárolja a Swordcanes stúdiót

Link másolása
A Swordcanes stúdió fejlesztőcsapata korábban olyan remek videójátékokon dolgozott, mint a Street Fighter 6, Monster Hunter Rise vagy a Final Fantasy XVI.

A Capcom a mai napon bejelentette, hogy megvásárolja a japán székhelyű Swordcanes stúdiót, amivel bővíteni szeretnék a kapacitásukat. Mivel a korábban már a Street Fighter 6 és a Monster Hunter Rise videójátékokon is dolgozó stúdió ezúttal leányvállalattá vált, még több nagyszerű projektben mutathatják majd meg, mit is tudnak. 

A Swordcanes a 3D-s karaktermodellezésben, a környezet kidolgozásában és az animációk tökéletesítésében rendelkezik óriási tapasztalattal, ennek a tudásnak köszönhetjük többek között a Final Fantasy XVI, a Hi-Fi Rush és a New Pokemon Snap látványvilágát. 

A Capcom ugyanekkor bejelentette az idei első félévre vonatkozó pénzügyi eredményeit is: a vállalat teljes nettó árbevétele 74%-kal 43,9 milliárd jenre, azaz 312 millió dollárra nőtt. A fejlesztők ezeket az eredményeket a Street Fighter 6 sikerének tulajdonították, amiből a megjelenése után egy hónapon belül kétmillió darabot adtak el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...