Driver: Parallel Lines

A Driver sorozat negyedik része, ezúttal a New York City-ben, a 70-es évek derekán.

PC-re is készül a Driver: Parallel Lines

Júliusban a Ubisoft megvásárolta az Ataritól a Driver-brandet fejlesztőjével (Reflections) együtt. A kiadó ennek okán kiadja Wii-re és PC-re a PS2-es és Xbox-os 4. részt.

Négy új Wii játék az Ubisoft-tól

Az Ubisoft most közzétett megjelenési listájából tudtuk meg, hogy négy új Nintendo Wii játékon is dolgozik az óriáskiadó - melyek sajnos többnyire átíratok.

Szerinted melyik játéké a legjobb muzsika?

Az MTV a napokban indította útjára az Xfire támogatásával azt a szavazást, mely keretében két kategóriában választható meg a legjobb játék aláfestő zene.

Az Ubisoft kezében a Driver

Az Ubisoft bejelentette, hogy megvásárolta a Driver franchise jogait a Reflections studióval együtt, mindez 19 millió eurójába került.

A jövő heti játékok

Íme a jövő héten boltba kerülő játékok felhozatala - a napokban érkezik az új Driver, az Outfit, sőt a PSP-s Brothers in Arms is!

Elkészült a Driver 4

Az Atari büszkén jelenti, hogy a Reflections a napokban befejezte a Driver: Parallel Lines fejlesztési munkálatait és a játék már heteken belül kapható is lesz!

Két új DrIVer trailer!

A Driver harmadik részének bukása sem fosztotta meg a Reflections-t a lelkesedéstől: készül a negyedik rész, Parallel Lines alcímmel.

Driver: Parallel Lines honlap

Az Atari ma fellőtte a Driver sorozat negyedik darabjának, a Parallel Lines-nak a hivatalos honlapját. Az érdeklődőket friss képek, videók és zenék várják.

Hétvégi képkavalkád

Újabb hatalmas adag kép landolt galériánkba. Van Driver, Final Fantasy, Ridge Racer, Elder Scrolls, Matrix, WoW, meg minden jóság! ;)

Az első Driver 4 infók + képek!

Egy francia PS2 magazinnak hála megérkeztek az első Driver: Parallel Lines képek, melyek egy német gamer lapban láttak napvilágot!