Warhammer 40.000: Battlesector PC, PS4, XBOXONE

Körökre osztott stratégia a Warhammer 40K univerzumában.

Warhammer Warhammer hátán - lássuk a Warhammer Skulls bejelentéseit!

Tegnap este vetítették le a Warhamer Skulls műsorát, amelyben az aktuálisan futó és a közeljövőben érkező Warhammer- és Warhammer 40.000-játékok kapták a főszerepet.

Idén is visszatér a Warhammer Skulls adása

Egy bő hét múlva kezdetét veszi a Warhammer Skulls eseménysorozata. A rendezvény első napját idén is egy nagyszabású élő adás indítja, melynek során helyzetjelentést kapunk a hamarosan érkező Warhammer-játékokról.

Ezekkel a címekkel kezdi a decembert a Game Pass

Beléptünk 2021 utolsó hónapjába, de természetesen most sem maradunk vadonatúj Xbox Game Pass-játékok nélkül. Egy héten belül landol Master Chief, de a Halón kívül is találni érdekes (sokszor elsőnapos) címeket a listában.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Azért az év utolsó heteiben sem maradunk játék nélkül: habár nagyágyúból egyre kevesebb van, a kiadók és fejlesztők gondoskodtak róla, hogy legyen mivel elütnünk a szabadidőnket.

Itt a Warhammer 40K: Battlesector konzolos dátuma

Ismert, hogy a Warhammer 40.000: Battlesectort nem csak PC-re szánták az alkotói, és végre kiderült, mikor jön el a PlayStation 4-es és Xbox One-os verziók ideje. Az első, új egységeket adó kiegészítőcsomagok tartalmát is megismerhettük.

Jön még tartalom a Warhammer 40K: Battlesectorba

A Warhammer 40.000-univerzum legújabb videojátékos adaptációja volt a Battlesector, amelyet a fejlesztői még nem terveznek magára hagyni. Többek között új frakciókat és egységeket is várhatunk a jövőben.

Warhammer 40.000: Battlesector teszt

Dunát lehetne rekeszteni a 40. évezred videojátékos adaptációival: tavaly és idén is meglehetősen bőséges volt a termés, de az új gyöngyszemet nehezen leljük. Reménykedve ültem le a Battlesector elé.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Figyelemre méltó független fejlesztésű játékokkal készül erre a hétre a globális videojáték-ipar. Megjelenik a Cris Tales és a Last Stop is, de ha valami nagyobb franchise-ra vágyunk, szörnyvadászok lehetünk a The Witcher: Monster Slayerben.

Összefoglaló a Warhammer Skulls adásáról

A Games Workshop is egy önálló digitális műsorral készült a nyári nagy bejelentéscunamira. A Warhammer Skulls adásán rengeteg látnivalót vetítettek le, és bejelentettek pár új játékot is - köztük a 24 éves Chaos Gate folytatását.

Dátumot kapott a Warhammer 40.000: Battlesector

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Warhammer 40.000 világában játszódó körökre osztott stratégia, a Battlesector. A PC-s verzió együtt érkezik majd a konzolos változatokkal.