Idén is visszatér a Warhammer Skulls adása

  • Írta: szlav
  • 2022. május 23.
  • Rendezvény
Link másolása
Egy bő hét múlva kezdetét veszi a Warhammer Skulls eseménysorozata. A rendezvény első napját idén is egy nagyszabású élő adás indítja, melynek során helyzetjelentést kapunk a hamarosan érkező Warhammer-játékokról.

Ha a tavalyi adás példaként szolgálhat, akkor biztos, hogy idén sem érdemes lemaradnunk a Warhammer Skulls adásáról. A Games Workshop egyhetes bulija és az azt megelőző élő bemutatósorozat lerántja a leplet a Warhammer Fantasy Battle, az Age of Sigmar, na meg persze a Warhammer 40.000 univerzumában készülő legizgalmasabb újdonságokról.

A június 1-jén, hazai idő szerint este hét órakor kezdődő adás során garantáltan színpadra kerül majd a Warhammer 40.000: Space Marine II és a Darktide, megtudhatjuk, hogy milyen újdonságokkal bővül a jövőben a Battlesector, a Vermintide II és a Total War: Warhammer III, és akkor még szó sem esett azokról a projektekről, amelyek ezen az eseményen kerülhetnek bejelentésre. De ahogy említettük, a Warhammer Skulls egy egyhetes fesztivál lesz, így június 8-ig számos különleges eseményre, mély leárazásra és egyéb érdekességekre számíthatnak a rajongók.

2.
2.
Jarl Balgruuf
#1: Siege of Terra sorozat?
Abból kiderül hogy Perturabo nélkül kb semmire nem ment volna az egész idétlen bagázs.
1.
1.
Ganzer
Jöhet kiváncsi leszek. Épp WH40k-t olvasok, Hórusz már a Terrát zargatja :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...