SGF 2023: Rengeteg finomságot hozott a Warhammer Skulls idei adása

  • Írta: szlav
  • 2023. május 26.
  • Rendezvény
Link másolása
A Fantasy Battles világától egészen a negyvenegyedik milleniumig, a Warhammer-univerzumok minden szegletét bejártuk a tegnap esti showműsoron. Lássuk, mikkel csalogat bennünket a Games Workshop!

A Warhammer-univerzumok rajongói idén is okkal dörzsölhették a markukat, a Skulls Showcase adása ugyanis rengeteg bejelentést hozott. Habár igazán nagy, vadiúj játékbejelentésekből keveset kaptunk, sok régebbi kedvenc kapott izgalmas frissítést. A rendezők a végére hagyták a legnagyobb durranást, úgyhogy mindenképpen tekerjétek végig az összefoglalónkat!

Warhammer 40,000: Speed Freeks

A Caged Element abszolút rendhagyó játékával nyitott a Warhammer Skulls adása. A Speed Freeks ugyanis az orkok őrült versenyjárgányait helyezi az előtérbe. Természetesen daka-dakából így sem lesz hiány. A játékot PC-re jelentették be, az alfatesztjére pedig már Steamen jelentkezhetünk.

Total War: Warhammer III

Fantasy Battles-fronton a Total War: Warhammer III legújabb bővítménye hozott új bejelentést. A nagyszabású stratégiai játék új, ingyenesen tölthető DLC-jében megérkezett a legendás harcos, Harald Hammerstorm. Mutatjuk az előzetesét:

Blood Bowl III

A Nacon és a Cyanide Studio agyament "sportjátéka" újabb csapattal gazdagodik. A június 22-én induló első szezonnel pályára lépnek a gyíkemberek, mégpedig ingyenes bővítmény formájában.

Warhammer 40,000: Boltgun

A frissen megjelent, de máris közönségkedvenc Boltgun spéci kontrollereket kap az Xbox laborjában! Természetesen nem csak ennyit láthattunk a játékból a Warhammer Skulls adásán - a boomer shooter retro-hangulatú launch trailerét is levetítették a műsoron.

World of Tanks

Igen, nem tévedtünk el, a World of Tanks is képviseltette magát, a népszerű online játékba ugyanis megérkeztek a Warhammer 40,000 legendás Leman Russ tankjai.

Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War

A népszerű stratégiai játék két izgalmas hírrel is jelentkezett! Elsőként: június 1-ig ingyenesen bezsebelhetjük az alapjátékot a Steamen! Másodszor: az RTS kap egy új bővítményt a is a Firepower Pack képében. Az utóbbinak íme, a trailere:

Warhammer 40,000: Battlesector

A megjelenésekor sem volt rossz, azóta viszont még többet fejlődött a Battlesector. Újdonságokra pedig ma is számíthattunk: immáron az orkok is csatlakoztak a körökre osztott küzdelmekhez. WAAAAGHH!!

Warhammer: Vermintide II

Karak Azgaraz törpjei kudarcot vallottak, az Ubershreik 4 (vagy 5) azonban készen áll az újabb mészárlásra. Az új bővítmény június 13-án érkezik PC-re, de még nyáron befut konzolokon is, ráadásul mindezt teljesen ingyen teszi.

Warhammer 40,000: Darktide

A konzolos megjelenésről továbbra sem esett szó, a PC-s verzió azonban hamarosan egy újabb tartalmi csomaggal bővül. A Rejects Unite két új küldetéssel és egy félelmetes új ellenféllel, a Chaos Spawnnal bővíti a Fatshark kooperatív FPS-ét.

Warhammer 40,000: Warpforge - The Card Game

Egy újabb free-to-play kártyajátékkal bővül a Warhammer 40K univerzuma - ezt eddig is tudtuk, a tiranidák érkezése azonban friss hír. Ha szkeptikusak vagytok, akkor a demót kipróbálva máris eldönthetitek, hogy a kenyeretek-e az efféle akciózás.

Warhammer 40,000: Space Marine II

Igen, külön már megírtuk tegnap, de a teljesség kedvéért itt is megemlítjük: játékmeneti előzetest kapott a Warhammer 40,000: Space Marine II. Káprázatos!

Ez azonban nem minden! A videojáték mellé egy saját társast is kap Captain Titus kalandja. Asztalról a digitális térbe, digitális térből az asztalra - bezárult a kör.

Warhammer 40,000: Rogue Trader

Természetesen az Owlcat Games taktikai szerepjátéka sem maradhatott ki a műsorból! A legújabb előzetes a nyers játékmenetre fókuszált, legyen szó felszíni vagy űrbéli csatákról. Rég láttunk ilyen változatos felhozatalt, ha helyszínekről van szó. Június 1-től ráadásul csatlakozhatunk a bétához is!

Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters

Jókora frissítést kap a Chaos Gate - Daemonhunters. A körökre osztott taktikai játék ingyenes, már éles új bővítménye egy sor új pályával, misszióval és ellenféllel teszi változatosabbá az űrgárdisták és psykerek véget nem érő harcát a káosszal szemben.

Warhammer: Age of Sigmar - Realms of Ruin

A Stormcast Eternalok és az Age of Sigmar univerzuma eddig nem (elég) sok játékban képviseltették magukat, ez azonban hamarosan megváltozik. A Frontier Developments garázsából érkezik az idei Warhammer Skulls legnagyobb bejelentése, a Realms of Ruin. Egyelőre csak egy látványos cinematic előzetest kaptunk a stratégiai játékból, az ígéretek szerint azonban a jövő hónapban már gameplayt is láthatunk majd belőle.

Ezt hozta tehát a Warhammer Skulls idei adása. Ahogy az összesítésünkből is láthattátok, a műsor nagyon tartalmas volt, pedig a mobilos bejelentéseket és a kisebb kollaborációkat ki is hagytuk a felsorolásunkból. Ha vágatlanul szeretnétek visszanézni a teljes adást, azt az alábbi lejátszóablakban megtehetitek:

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

4.
4.
Ooorky
#3: Boltgun megvan (csak időm nincs játszani), Rouge trader előrendelős...
Pocsékul fogalmaztam, legláttam, hogy Leman Russ, azt hittem vmi fasza cucc, aztán jött, hogy wot...
3.
3.
Jarl Balgruuf
#2: Ha a Space marine 2 meg a Rouge trader nem erősek akkor nem tudom mi, mellé a Boltgun is jól sikerült. A végén még megtörik a a szar 40k játékok átka.
2.
2.
Ooorky
Egy Leman Russ szimulátor poén lenne, ez így elég fosch.
1.
1.
crytek
Warhammer: Age of Sigmar - Realms of Ruin várós nagyon. Megkönnyezem hogy végre rendes rts nem táblás 4x körökre osztott moslék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...