Two Point Campus PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Álmaink egyetemi kampuszát is felépíthetjük a Two Point Studios jóvoltából.

A varázslókat is várja a Two Point Campus

Nem csak közgázt vagy bölcsészetet tanulhatnak a Two Point Campus diákjai. A menedzsmentjáték legújabb előzeteséből megtudhattuk, hogy Harry Potterék sem lennének elveszve ezen a kampuszon.

Három hónapot késik a Two Point Campus

Sajnos a vártnál valamivel később nyitja meg a kapuit a Two Point Campus. A Two Point Hospital örököse, melyben egyetemi kampuszok menedzselése lesz a feladatunk, csak augusztusban lát napvilágot.

Íme, a Nintendo Direct összes bejelentése

Óriási műsorral készült tegnap este a Nintendo. A legújabb közvetítés során bemutatták a Mario Strikers következő részét, egy új Fire Emblem-játékot, a Wii Sports örökösét, és a Xenoblade Chronicles 3-ról is lehullott a lepel.

Dátumot kapott a Two Point Campus

Kórházigazgatóként épp eleget tettünk már, ideje, hogy megmutassuk, mit érünk egy egyetem élén. A Two Point Hospital alkotóinak legújabb menedzserjátékában egy kampuszért felelünk majd.

E3 2021: A közeljövő egyéb Nintendo Switch-játékai

A Nintendo Direct nagyobb bejelentéseit külön már szemléztük, most jöjjön a többi játék, amit várhatunk a hibrid konzolon. A legtöbb megjelenése nincs is olyan messze – sőt, némelyiknek már ma nekiláthatunk!

E3 2021: Ez történt a Future Games Show adásán

A GamesRadar jóvoltából idén is visszatért a Future Games Show. Igen tartalmas volt az éjszaka levetített műsor, de egy könnyen emészthető csomagban ezúttal is összeszedtük a látnivalókat.

E3 2021: Infó- és trailercunami az IGN Expóról

World War Z, Death's Gambit, Tunic, Chernobylite, Sherlock Holmes: Chapter One, Steelrising és Two Point Campus: csak néhány cím, amely új hírekkel vagy kedvcsinálóval jelentkezett az IGN Expo műsorában.

E3 2021: Lehullott a lepel a Two Point Campusról

Noha a Microsoft Store már jó előre lelőtte a poént, a Summer Game Fest nyitóceremóniáján hivatalosan is bemutatkozott a Two Point Hospital alkotóinak legújabb játéka, a Two Point Campus.

Idő előtt lebukott a Two Point Campus

A Microsoft Store - hogy, hogy nem - idő előtt buktatta le a Two Point Hospital alkotóinak legújabb játékát, amelyben egy egyetemi kampuszt kell majd menedzselnünk a már jól megszokott körítés mellett.