Salt and Sacrifice PS4, PS5

Új 2D-s soulslike a Salt and Sanctuary alkotóitól.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, szokásunkhoz híven listába szedtük a következő napokban bemutatkozó játékokat és filmeket. lLássuk hát a legfrissebb termést!

Májusban érkezik a Salt and Sacrifice

Nem kell már sokat várnunk a Salt and Sanctuary folytatására. A sokak által 2D-s Dark Soulsként emlegetett játék egy újabb előzetest kapott, ami ezúttal a többjátékos funkciókra fókuszál.

Epic-exkluzív lesz PC-n a Salt and Sacrifice

Újabb ígéretes soulslike-on dolgozik a Salt and Sanctuary csapata, amelynek a megjelenése még kicsit odébb van. Az azonban kiderült, hogy PC-n csakis az Epic Games Store kínálatában találhatjuk majd meg.

GC 2021: Mit adott nekünk a Future Games Show?

Idén már harmadjára tért vissza a Future Games Show, amely egy sor nagyobb címet és független fejlesztésű csodát vonultatott fel. Nagy meglepetéseket nem kaptunk, de infókból és látnivalókból így sem volt hiány!

Tíz percig mozog a Salt and Sacrifice

Egy hete tudtuk meg, hogy folytatódik a Salt and Sanctuary, méghozzá a Salt and Sacrifice képében. Most, egy héttel a bejelentés után egy tízperces gameplay felvételt is kaptunk, hogy illusztrálja, mi vár a folytatásban.

E3 2021: 2D-s soulslike a Salt & Sacrifice

A Salt & Sanctuary alkotói egy újabb sötét és cudar kétdimenziós akció-szerepjátékkal jelentkeztek. A Salt & Sacrifice minden eddiginél kíméletlenebb bossharcokat és kooperatív módot ígér.