Ezekkel a játékokkal indítja az újévet a PlayStation Plus Essential

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 27.
  • Hír
Link másolása
A Sony elárulta, milyen játékok landolnak 2024 januárjában a PlayStation Plus Essential kínálatában. A pestissel sújtott középkori Franciaországba látogatunk, vámpírokat irtunk a vadnyugaton, és csak szimplán megmentjük a világot.

Az Asobo Studio megható kalandját zsákolhatjuk be januárban PlayStation Plus Essential-tagként, ám az A Plague Tale: Requiemen (PS5) kívül számos érdekesség landol az előfizetők tarsolyában. Ám kétségtelenül a 2022 októberében megjelent játék lesz az igazi aduász az újév első hónapjában. Hugo és Amicia ezúttal a messzi délre utaznak, miután megszöktek elpusztított hazájukból. A kisfiú ereje azonban újra felébred, halál és pusztulás jár a pestissel fertőzött patkányok áradatában. A testvérek újra menekülni kényszerülnek.

Az Evil Westben (PS5, PS5) egy titokzatos vámpírvadász-intézet utolsó ügynökét irányítjuk, aki az amerikai határvidékre látogat, ahol a mélyen gyökerező terror előbújik az árnyékból. Lőfegyverrel, villámló kesztyűnkkel és mindenféle kütyüvel ölhetjük halomra stílusosan a szörnyetegeket - egyedül vagy egy barátunkkal vállvetve.

A Nobody Saves the World (PS5, PS4) a Guacamelee alkotóinak új akció-RPG-je, amelyben 15 változatos formába alakulhatunk át hősünkkel, és ezeket a formákat keverhetjük és párosithatjuk is egymással. Erre szükség is van, hiszen a túlvilág eléggé veszélyes hely, pláne egy olyan főgenyával, mint Calamitiy.

A januári felhozatal január 2-től élesedik, és ráadásként az előfizetők megkapják a Warframe: Syrinx Collectiont is, amely számos exkluzív páncélt, fegyvert és egyéb tárgyakat tartalmaz a free-to-play akciójátékhoz, függetlenül attól, hogy új vagy visszatérő játékos vagy.

5.
5.
crytek
Evil West (ps plus)

Idei első game ami lepergett (Csucsimát nem veszem ide mert azt csak befejeztem nagyon nagy része 2023-ban volt még)
Grafika elég biztonsági se nem szép ,de azért se nem ocsmány ,de semmiképpen sem mostani (sőt kiadási idejében) grafikai szint.
A pálya kitöltő elemek sok helyen gagyin vannak felépítve, mert pl vannak "díszítő" elemek a pókhálós pályákon ezek ugye maguk a pókok. Ezek azért díszek mert csak ott vannak mászkálnak de semmi nem hat rájuk lőni őket nem lehet (nem is kell mert nem támadnak mivel csak "díszek"). Legjobb amikor az egész pálya ég ami ugye pókháló ,de nekem a 2 méteres részt ami körül minden ég már neked kell leégetni a továbbhaladáshoz.. ja és a tűzben égő pókhálón ott mászkálnak ezek a díszpókok, szóval nem sok időt töltöttek ezekkel a dolgokkal hogy legyen is értelme amit csináltak.
A játék kő egyszerű mennyé előre azt ölj meg mindenkit.. a játék úgy nehezedik hogy ahogy haladsz előre egyre több ellenfelet dob be egy kupacra egyre erősebb kivitelben. Ez idegesítő mivel 78 oldalról lőnek, támadnak csapkodnak stb , emiatt elég kapkodós sokszor a dolog.
Elsőre nekem 12 óra 20 perc volt normálon ,minden átvezetőt végignézve és amit lehet összegyűjtögetve..
/Sok rész normálom is elég meredek volt és efelett még van 2 nehézség./
Maxolni nem fogom,mert bár a pályák rohadt kicsik és azt gondolom mindent átnéztem , a végén kiderül töredékét se találtam meg annak amit meg lehet.Egynek elment, de nem váltotta meg a világot.
4.
4.
Spazz Maticus
#1: Szerintem hozza. Semmiképpen nem jobb, sőt van amiben visszalép az elsőhöz képest, de az újdonságok bőven kárpótolnak érte, és a narratíva piszok erős most is.

Csalódni szerintem nem fogsz semmiképpen. :)
3.
3.
crytek
Plague Game pass miatt maxos már. Azt legközelebb pc-n akarom majd magyar nyelven így itt most skippet kap. Szerencséreennek tudatában max 1 év és HC-ba arconcsapnak vele minket.

Evil West pedig nagy királyság azt majd csapatom
2.
2.
zoli12i
Az Essential továbbra is teljesen korrekt.
Csak az Extra/Premium kettősbe durranna már valami.
1.
1.
Yanez
A Plague Tale Requiem a vásárlási listámon volt, úgyhogy juhé! Remélem hozza az első rész szintjét!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...