White Shadows PC, PS5, XSX

Egy bizarr, monokróm világ rendjének felforgatása vár ránk.

2021 legjobb játékai - szerintünk

Már javában tart az olvasói Év játéka-szavazásunk kiértékelése, ám mielőtt az eredményeket ismertetnénk, nézzük meg, hogy melyek voltak a Gamekapocs-szerkesztőség kedvencei a tavalyi év játékterméséből!

White Shadows teszt

„Minden állat egyenlő” – ezzel a felirattal indít a Monokel csapatának első játéka, de amint elindulunk a nagy kalandra, rögtön világossá válik: ahogy a valóságban, úgy itt is vannak egyenlők és még egyenlőbbek.

White Shadows - egy monokróm világ csapdájában

Ha valamivel, hát a különleges látványvilágával biztosan felhívhatja magára a figyelmet a White Shadows. A Monokel első játéka egy brutális disztópiában játszódik, amiből a főszereplő kislány minden áron megpróbál megszökni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Leesett az első hó, megérkezett a Mikulás, az év utolsó nagy hajrájában pedig egy újabb izgalmas hét vár ránk, ha játékmegjelenésekről van szó. Lássuk, mivel fogjuk elütni az időt a közelgő ünnepek alatt!

Mark Hamill-lel tartotta első műsorát a Thunderful

A Thunderful Group viszonylag friss szereplő az indie kiadók palettáján, de már így is számos, független fejlesztésű cím mögé állt be. Az első Thunderful World műsorban megismerhetjük, milyen játékokkal készülnek jövőre.

E3 2021: Íme, a Guerrilla Collective második etapja

A Guerrilla Collective egy héten belül másodjára is összeült, hogy újabb indie játékokat mutassanak nekünk. A mai adásban a lehető legváltozatosabb címek képviseltették magukat, szám szerint negyvenen.