Jön a Game Developers Forum 2007 Hungary

  • Írta: Daks
  • 2007. április 20.
  • Rendezvény
A világszerte népszerű játékfejlesztői találkozók és konferenciák mintájára most első alkalommal Budapesten is megrendezésre kerül a Game Developers Forum.
A világszerte népszerű játékfejlesztői találkozók és konferenciák mintájára most első alkalommal Budapesten is megrendezésre kerül a Game Developers Forum.

A Forum tematikája átfogóan mutatja be a játékfejlesztés legfontosabb fázisait, bepillantást engedve az iparág kulisszatitkaiba a játékok világa iránt érdeklődő nagyközönség számára, ugyanakkor lehetőséget biztosít a hazai és európai feljesztőcsapatok találkozására, a naprakész technikai és gazdasági lehetőségek közös feltérképezésére is, olyan aktuális kérdéseket helyezve előtérbe, mint például az MMO játékok fejlesztésének kérdései, a játékok köré épülő közösségek jelentősége és a cross-platform fejlesztés.

Az előadók nemzetközileg is elismert szaktekintélyek, olyan hírneves cégek képviselői, mint – többek között – a Crytek, az Invictus, a Black Hole, az IO Interctive vagy az Eidos Hungary. Az előadások nyelve magyar vagy angol. Az angolnyelvű előadásokhoz a szervezők tolmácsolást biztosítanak.

Game Developers Forum
2007 Május 19. szombat
Budapest, Őrs vezér tere, Sugár Áruház (mozi)

Hivatalos oldal (regisztráció, program, egyebek)
8.
pdonor
király kis előadások voltak, el tudnék viselni mondjuk hetente párat hehehe. xD tetszett a CryENGINE bemutatása hehe
7.
Pekferi
remélem bejelentik az armies of exigo 2őt:D:D
5.
t.roli
Ehez képest a BKV bérlet is olcsó
4.
t.roli
Most látom 5000 Ft... Mostmár nem vok olyan biztos benne bár biztos feledhetetlen élmény lenne:S Bár látom van csoportos kedvezmény (5fő) és hátha van pár Gamekapcsos aki eljönne velem és olcsóbban megúsznánk... Igaz ez már egy fél eredeti új játék ára...
3.
TheSuffering
Ott lennék, ha nem 10k lenne a belépő. :(
2.
t.roli
5 percre lakok a Sugártól!!!!!:D:D:D:D Nekem ott a helyem:)

Még BKV jegyet se kell vennem!!:D Ez nagyon jó hír:))))
1.
Dakkon
ha már ilyen purtán vagy, vállalhatnád a neved is! (nem az EA-t védem, csak a "névtelen nagyszájúak idegesítenek") :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...