The Legend of Zelda: Skyward Sword HD SW

A Wii-éra utolsó évében érkezett Skyward Sword Nintendo Switchre szánt felújított verziója.
Típus:

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD teszt

A Wii-éra utolsó évében megjelent Skyward Sword teljes erőbedobással próbálta kiaknázni a konzol mozgásérzékelős képességeit, így hamar felmerül a kérdés, hogy tíz évvel később van-e létjogosultsága az alkotásnak.

Brit toplista: a Mario Kart 8 lehagyta az F1 2021-et

Az elmúlt hetekben helyezésről helyezésre került előrébb a Mario Kart 8 Deluxe, és a múlt héten végre megtörtént a trónfosztás. Kanyarban előzte az F1 2021-et, ezzel pedig felért a brit játékeladási toplista csúcsára.

Brit toplista: nem talált kihívóra az F1 2021

A nagyobb játékpremierek hiányában ismét aranyéremmel zárta a hetet az F1 2021 az Egyesült Királyságban. A Codemasters fejlesztése zsinórban harmadjára végzett az élen, de a dobogón más sportágak is képviseltették magukat.

Brit toplista: senki sem előzte meg az F1 2021-et

Úgy tűnik, a hétvégi magyar nagydíj alatt is kitartott a Forma-1-es láz a briteknél, ugyanis ezúttal sem tudta egyik másik induló sem lekörözni a Codemasters játékát az aktuális toplistán. Az új Zelda is magabiztosan megtartotta az ezüstérmet.

Brit toplista: az élen száguld az F1 2021

A nyitóhétvégéje alatt csak ezüstérmet szerzett a Codemasters Forma-1-es játéka, az elmúlt héten azonban a száguldó cirkusz beelőzte az új Zeldát is. A legfrissebb készleteknek hála jól teljesítettek a PS5-játékok is.

Brit toplista: a Skyward Sword az elmúlt hét bajnoka

A Nintendo múlt héten piacra dobta a The Legend of Zelda: Skyward Sword ráncfelvarrott változatát, a HD-kiadás pedig egyből a brit dobozos játékeladások élére tört – ez a negyedik Zelda-játék, ami első helyet ér el ezen a toplistán.

Launch traileren a Zelda: Skyward Sword HD

Ugye nem gondoltátok, hogy épp a premier előtt hagy minket The Legend of Zelda: Skyward Sword HD-látnivalók nélkül a Nintendo? A játék holnap landol a boltokban, ennek apropóján pedig befutott a launch trailer.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hamarosan begördülnek a Codemasters legújabb Forma 1-es járgányai, és Link is visszatér egy régi kaland felújított változatához. Lássuk, milyen megjelenések várnak ránk az elkövetkező hét napban!

Trailert kapott a Zelda: Skyward Sword HD

A Nintendo alaposan megtolja a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD marketinggépezetét a premier előtti hetekben, az imént érkezett egy újabb kedvcsináló a Wii-s epizód újrázáshoz.

Zelda: Skyward Sword HD - egy csokornyi előzetes

Már csupán két hetet kell várnunk a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD megjelenésére, amire a Nintendo egy maroknyi új előzetessel készít fel bennünket. Nézzük meg közelebbről, hogy milyen újdonságokat tartogat a Switch-játék!