Brit toplista: az élen száguld az F1 2021

 • Írta: szlav
 • 2021. július 26.
 • Toplista
Link másolása
A nyitóhétvégéje alatt csak ezüstérmet szerzett a Codemasters Forma-1-es játéka, az elmúlt héten azonban a száguldó cirkusz beelőzte az új Zeldát is. A legfrissebb készleteknek hála jól teljesítettek a PS5-játékok is.

Mivel is készülhetnénk jobban a hétvégi magyar nagydíjra, mint a Codemasters legújabb Forma-1-es játékával? Láthatóan a briteknek sem kellett ezt kétszer mondani, hiszen az F1 2021 aranyéremmel zárta a múltheti toplistát - annak ellenére is, hogy a játék eladásai 37 százalékot estek a nyitóhétvégéhez képest. Ezzel második helyre szorult vissza a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, amely Nintendo Switchen újráztatta az eredetileg Wii-re készített játékot. A felújított változat dobozos eladásai 74 százalékot zuhantak a második héten.

Megszokhattuk már, hogy amikor újabb PS5-szállítmány érkezik az Egyesült Királyságba, egyből meglódulnak a platformexkluzívok eladásai is. Ez most sem volt másképp, így a Ratchet & Clank: Rift Apart óriási, 288 százalékos ugrásnak örvendhetett, ezzel bezsákolva a toplista bronzérmét. Hasonlóan jól teljesített a Spider-Man: Miles Morales is, amely 242 százalékos emelkedést követően a tízes élmezőny derekán végzett.

 1. F1 2021
 2. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
 3. Ratchet & Clank: Rift Apart
 4. FIFA 21
 5. Mario Kart 8 Deluxe
 6. Spider-Man: Miles Morales
 7. Animal Crossing: New Horizons
 8. Minecraft (Switch)
 9. Grand Theft Auto V
 10. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...