Splinter Cell: Double Agent

A játék a next-gen konzolokra, és persze PC-re fog megjelenni - a jelenlegi konzolosok elkezdhetnek gyűjteni valami más vasra... :'(

E3 2006: 180 új kép érkezett

Assassin's Creed, Bioshock, Dark Sector, Enemy Territory, Gears of War, SiN, Splinter Cell, Test Drive - és ez még nem minden! Gyere és csodálkozz!

E3 2006: Sztárvadász játéklista érkezett

Ma az 1C, a Cenega, a Crave, a GFi, a dtp, a Dreamcatcher, a Midas, a Midway, a Namco Bandai, az SNK és az UbiSoft küldte el az E3-ra kivitt játékok listáját.

Kedd esti galériamánia

Ma este is hatalmas adag képpel bővültünk. Van itt Dark Messiah, Ghost Recon 3, SiN, Splinter Cell, Superman, Test Drive, The Elder Scrolls és még rengeteg édesség.

Splinter Cell: Double Agent látnivalók

Új képek érkeztek a Splinter Cell: Double Agent-ből. A számszerint 6-db látnivaló kifejezetten jó minőségű és megtekintésük kötelező.

Splinter Cell:Double Agent Képz!

A mostanában tar fejet és rabruhát viselő Sam barátunk legújabb kalandjaiből érkezett pár friss, ropogós kép. Nézzétek meg!

Splinter Cell: Double Agent

Kedvenc sunyizós kémgurunk visszatért, hogy egy csapásra forgassa fel az addigi Splinter Cell-ekben megszokott alapelveket. A Double Agent ugyanis nem kis szerepet vállal magára, mint Sam Fisher barátunkat a rosszfiúk oldalára állítja – nem titok: A hajdani NSA szuperkém szakított békés életvitelével, a bűn útjára tévedt, melynek folyománya, hogy egy szeretetreméltó börtön otthonos komfortját élvezheti.

Splinter Cell: Double Agent bejelentés

Hivatalos megerősítés is érkezett arról, ami már pár napja terjengett az interneten.

Splinter Cell: Double Agent

Minden jel arra utal, hogy Puha Ubiéknak végre sikerült elnevezniük a Splinter Cell negyedik részét. Bár a bejelentés még nem történt meg, az infók kőkemények!

Splinter Cell 4 infók

Az UbiSoft sikersorozatának, a Splinter Cellnek az új darabjárol, a Splinter Cell 4-ről láttak napvilágot új, érdekes információk.

Splinter Cell 4 képek!

Újabb képek jelentek meg a mostanában tar fejet viselő barátunk, Sam Fisher legújabb kalandjából a Splinter Cell 4-ből!