Blasphemous II PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Folytatást kap a Blasphemous.

GC 2023: Future Games Show összefoglaló vol. 1

A tegnap esti műsorban rengeteg címet mutattak meg, így ezeket nem egy, hanem kettő cikkben foglaljuk össze az átláthatóság érdekében. Lássuk hát, mit hozott a Gamescomra a Future Games Show!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten több izgalmas játék is érkezik, de a kisebb, indie címek rajongói sem panaszkodhatnak majd, viszont a moziba járóknak nem lesz túl sok új néznivaló.

Blasphemous 2 teszt

A The Game Kitchen csapata a Bűnbánó legújabb történetével végre pontot tett az i-re, lesöpörte a milliónyi konkurenst, és egyértelműen magához ragadta a legjobb 2D-s Dark Souls címnek kijáró dicsőséget.

SGF 2023: Augusztusban jön a Blasphemous 2

A 2D-s játék, amely vegyíti a soulslike elemeket az alapvetően metroidvania játékmenettel, sokak kedvence lett, így nem a második részre is epekedve várunk. A nyár végén folytathatjuk a vezeklést.

A nyáron érkezik a Blasphemous II

Pontos dátumot nem kapott a népszerű souls-like játék folytatása, azonban szerencsére nem kell sokat várni, valamikor az idén, a nyár végén jelenik majd meg. A trailer alapján az első rész méltó folytatása lesz.

Megjelent a Blasphemous: Wounds of Eventide

Megérkezett a Blashphemous harmadik és egyben utolsó kiegészítője, a Wounds of Eventide. Az ingyenesen letölthető új fejezet vezeti fel a 2023-ban érkező folytatást is. Csekkoljátok le a launch trailerét!

GC 2021: Ezt hozta az Awesome Indies műsora

Az IGN az Awesome Indiesszel készült az idei Gamescomra, ami, ahogy a neve is elárulja, a független fejlesztésű játékok szerelmeseinek szólt. Közel negyven alkotás jutott a műsorra.