Mass Effect

2138-ra a világunk már-már teljes békében él. Megtaláltuk helyünket a világűrben, elhelyezkedtünk a különböző népek közt. Nem is lehetne idillibb a hangulat, ám sajnos szépreményű jövőnket sötét árnyék tartja rettegésben...

A kedvenc Xbox 360-játékaink

A Microsoft a héten bejelentette, hogy leállítja az Xbox 360 gyártását, ezzel pedig az egyik kedvenc konzolunk búcsúzott. Most egy picit visszaemlékezünk, elmondjuk, mely játékokhoz kötődnek a legkedvesebb emlékeink a platformon!

Mass Effect PC-s játékteszt

Ha a nagymesterek míves munkáit ácsingózva várja az ámuló szemekkel és remegő kézzel türelmetlenkedő függő, és végre az RPG céhmesterei, a Bioware megtiszteli a PC-s játékos közönségét a tavaly már a Microsoft konzolján minden sikert besöprő Mass Effect-tel, akkor minden kétséget kizáróan már oblivioni magasságokban leledző célszoftver képe dereng a 2008-as sikerlistán.

Mass Effect Játékteszt újgenerációs konzolon

A XXII. század elején a Marson furcsa idegen leleteket találtak, melyek rendkívül fejlett technológiára utaltak. Ezeknek köszönhetően az emberiség technikai fejlettsége mintegy 200 évet ugrott előre, csupán pár év alatt. Ezt a robbanásszerű fejlődést a történelemben már csak úgy hívják, hogy Mass Effect avagy egy olyan felfedezés mely alapjaiban megváltoztatta az emberiség jövőjét és fejlettségi szintjét, mely befolyással lett minden egyes egyénre és a környezetére.

Mass Effect

Ha összeszednénk az utcáról véletlenszerűen száz játékőrültet, és megkérdeznénk tőlük, mely cég volt az utóbbi tíz év legmeghatározóbb szerepjáték-fejlesztője, kilencvenen egyszerre vágnák rá, hogy a Bioware, a maradék meg beismerné, hogy csak az FPS-eket szereti. Ez pedig, gondolom, nem véletlen, hisz a srácok már számtalanszor bebizonyították, hogy Oblivion ide, Gothic III oda, a legjobb RPG fejlesztő csapat címe biz mindig a kezükben marad. A KOTOR óta csendben munkálkodó barátaink viszont most igazi nagy dobásra készülnek a konzolok között, hisz már készül a „valaha látott legszebb játék” cím elsőszámú várományosa, a Mass Effect!